_______Hamile Sarışın +18.

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Hamile Sarışın

"Hamilesiniz" demiş jinekolog muayenesini bitirdikten sonra.
"Benim ilk çocuğum olacak" demiş Mary biraz korkarak, "Bebek nasıl doğrulur konusunda inanın hiçbir şey bilmiyorum."
"Sakın endişelenmeyin" demiş Doktor, "Bebeğin ilk rahme düşmesiyle başlayan keyifli bir yolculuk bu. Nasıl hamile kaldıysanız öylede doğuracaksınız bebeğinizi."
"Nasıl yani?.." demiş Mary, "Bacaklarımı arabanın arka penceresinden çıkarıp parkın etrafında iki kere tur atarak mı?..":clap

İnternette Seks

Jill- Sanırım bizim patron internette sanal seks yapıyor..
Mary- Aaa. Nereden anladın?..
Jill- Tek eliyle hem klavye, hem de fareyi harika kullanabildiğini fark ettim. :goz:

Yerine Göre..

Adam karnaval alanında dolaşırken elinde tabela tutan çırılçıplak bir kız görmüş, tabelada "Öpücük isterseniz 5-50 dolar arası" yazmakta.. Fıstığa yaklaşıp, "Bu fiyat nasıl belirleniyor" diye sormuş, "Öpüşme süresine göre mi?" "Hayır!" demiş fıstık gülerek, "Dudağınızı dayadığınız yere göre..."
:durdurun

+18 geyikler bölümü daha uygun. taşınmıştır

geyikçi dostum. güzel şeyler bulmuşun.saol.

süperdi koptum :D

Elıne saglık Guzeldi =)

Cok fena yha manyk ßisi r£sm£n uctumm ߣn :hhmanD

eline saglık zuhaha süper:D:D

€rd@ls10;3758498' Alıntı:
Hamile Sarışın

"Hamilesiniz" demiş jinekolog muayenesini bitirdikten sonra.
"Benim ilk çocuğum olacak" demiş Mary biraz korkarak, "Bebek nasıl doğrulur konusunda inanın hiçbir şey bilmiyorum."
"Sakın endişelenmeyin" demiş Doktor, "Bebeğin ilk rahme düşmesiyle başlayan keyifli bir yolculuk bu. Nasıl hamile kaldıysanız öylede doğuracaksınız bebeğinizi."
"Nasıl yani?.." demiş Mary, "Bacaklarımı arabanın arka penceresinden çıkarıp parkın etrafında iki kere tur atarak mı?..":clap

İnternette Seks

Jill- Sanırım bizim patron internette sanal seks yapıyor..
Mary- Aaa. Nereden anladın?..
Jill- Tek eliyle hem klavye, hem de fareyi harika kullanabildiğini fark ettim. :goz:

Yerine Göre..

Adam karnaval alanında dolaşırken elinde tabela tutan çırılçıplak bir kız görmüş, tabelada "Öpücük isterseniz 5-50 dolar arası" yazmakta.. Fıstığa yaklaşıp, "Bu fiyat nasıl belirleniyor" diye sormuş, "Öpüşme süresine göre mi?" "Hayır!" demiş fıstık gülerek, "Dudağınızı dayadığınız yere göre..."
:durdurun
helal san a iyi cevap

yerine göre süpermiş aga olsada öpsek şimdi sağol

Geri