_______1.Hackhell Song Contest________

unknown1

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar diğer forum sitelerini kasıp kavuran bir yarışma başlatıyoruz ve tabi bu sizin desteğinizle...Eurovision Şarkı Yarışması formatında ; herkes youtube deki bir şarkı linkini canlı veya klip farketmeksizin yolluyor.Ve kendisine aşağıda yazılı olan ülkelerden birini seçiyor.Ve bu yollanan linklerden 15 ilk gönderilen tanesini kabul ediyoruz...Daha sonra bu linkleri ben anket bölümünde oylamaya açacağım.....1 hafta sonun da bu oylama sonucu sıralama belli olucak...Ve bu yarışma her ay tekrarlanacak....Bu yarışmayı kazanan kişi o ülkenin başkenti adı altında bu yarışmanınn diğerini kendisi düzenlicek ve kurallarını koyucak.Ve bu yarışmada ilk 8'e girenler gelecek ay doğrudan katılacak.Diğer 7 kişi ise yarıfinali geçmesi için oylarınızı bekliyecek..Fakat bu ilk yarışma olduğu için ilk gönderilen 15 şarkı ve kişiyi kabul edicez....İşte youtube linkini ,seçtiğiniz ülkeyi ve forumdaki kullanıcı adınızı bana özel mesaj ile gönderin. Ve işte ülkeler(Aynı ülkeyi seçen üyelere mail yoluyla yardımcı olucam...)Ve buraya sadece yorum yapın.Linkleri yukarda belirttiğim adrese gönderin.Ve tabi ülkenizi ve forumdaki nickinizi yazmayı unutmayın!)

Lütfen saçma olarak nitelendirmeyin çünkü bazı forum sitelerinde müzik bölümlerini sadece bu konu meşgul ediyor ve her ay bu yarışma bir kademe gelişiyior.....

Türkiye

Almanya

Polonya

İspanya

Fransa

İngiltere

Hollanda

Yunanistan

ABD

Kanada

İzlanda

İsveç

Finlandiya

Arnavutluk

Malta

Makedonya

İsviçre

Belçika

Bulgaristan

Letonya

Litvanya

Portekiz

İtalya

Romanya

Azerbaycan

Rusya

İsrail

Macaristan

Hırvatistan

Sırbistan

İrlanda

Slovakya

Slovenya

Bosna-Hersek

Çek Cumhuriyeti

Bosna Hersek

Makedonya

Litvanya

Letonya

(bu ülkelerin dışında seçilen ülkeler kabul edilyecektir!)

Şimdiden herkese iyi şanslar diliyorum!!!!!

evet teşekkürler inşallah ilgili duyulan bir konu olur ..... Çünkü ismini veremiyorum şuan o sitede bu yarışmaya girebilmek için sitenin %90 ı başvurmuş.....Umarım burdada aynı heyecanı yaşarız...

Yukarda adres mi varilmiş bana mı öle geldii..;)
Konu da çok ilginç..Sonucu görmek isterdim..

Tamam özel mesajla halletmek en iyisi sanırım:)

Hadii kolay gelsin...;)

Sitede özel mesajlaşma var mı ???

Tabi kii..Ama sen mesaj sayını biraz yükseltmeden mesaj gönderemezsin..Fakat sana göndermek isteyen gönderebilir..

Tamam zaten benim almam bu yarışmanın gerçekleşmesi için çok daha önemli....Bu arada eğer yarışmaya katılmayı düşünüyorsanız özel mesajlarınızı bekliyorum hepinizin...Birde unutmayın video linki ve nickinizi yazmayı unutmayın...

Evet şu anda ilk gönderen 6 kişi finalist oldu bile....Son 9 kişi kaldı....Bu 9 kişi tamamlandığında 15 kişi dolucak ve oylama başlıyacak.....Elimizi çabuk tutalım!!

Yarışma Bolumune Taşındı ...

Geri