unknown1
New member
- Reaction score
- 0
Evet arkadaşlar diğer forum sitelerini kasıp kavuran bir yarışma başlatıyoruz ve tabi bu sizin desteğinizle...Eurovision Şarkı Yarışması formatında ; herkes youtube deki bir şarkı linkini canlı veya klip farketmeksizin yolluyor.Ve kendisine aşağıda yazılı olan ülkelerden birini seçiyor.Ve bu yollanan linklerden 15 ilk gönderilen tanesini kabul ediyoruz...Daha sonra bu linkleri ben anket bölümünde oylamaya açacağım.....1 hafta sonun da bu oylama sonucu sıralama belli olucak...Ve bu yarışma her ay tekrarlanacak....Bu yarışmayı kazanan kişi o ülkenin başkenti adı altında bu yarışmanınn diğerini kendisi düzenlicek ve kurallarını koyucak.Ve bu yarışmada ilk 8'e girenler gelecek ay doğrudan katılacak.Diğer 7 kişi ise yarıfinali geçmesi için oylarınızı bekliyecek..Fakat bu ilk yarışma olduğu için ilk gönderilen 15 şarkı ve kişiyi kabul edicez....İşte youtube linkini ,seçtiğiniz ülkeyi ve forumdaki kullanıcı adınızı bana özel mesaj ile gönderin. Ve işte ülkeler(Aynı ülkeyi seçen üyelere mail yoluyla yardımcı olucam...)Ve buraya sadece yorum yapın.Linkleri yukarda belirttiğim adrese gönderin.Ve tabi ülkenizi ve forumdaki nickinizi yazmayı unutmayın!)
Lütfen saçma olarak nitelendirmeyin çünkü bazı forum sitelerinde müzik bölümlerini sadece bu konu meşgul ediyor ve her ay bu yarışma bir kademe gelişiyior.....
Türkiye
Almanya
Polonya
İspanya
Fransa
İngiltere
Hollanda
Yunanistan
ABD
Kanada
İzlanda
İsveç
Finlandiya
Arnavutluk
Malta
Makedonya
İsviçre
Belçika
Bulgaristan
Letonya
Litvanya
Portekiz
İtalya
Romanya
Azerbaycan
Rusya
İsrail
Macaristan
Hırvatistan
Sırbistan
İrlanda
Slovakya
Slovenya
Bosna-Hersek
Çek Cumhuriyeti
Bosna Hersek
Makedonya
Litvanya
Letonya
(bu ülkelerin dışında seçilen ülkeler kabul edilyecektir!)
Şimdiden herkese iyi şanslar diliyorum!!!!!
Lütfen saçma olarak nitelendirmeyin çünkü bazı forum sitelerinde müzik bölümlerini sadece bu konu meşgul ediyor ve her ay bu yarışma bir kademe gelişiyior.....
Türkiye
Almanya
Polonya
İspanya
Fransa
İngiltere
Hollanda
Yunanistan
ABD
Kanada
İzlanda
İsveç
Finlandiya
Arnavutluk
Malta
Makedonya
İsviçre
Belçika
Bulgaristan
Letonya
Litvanya
Portekiz
İtalya
Romanya
Azerbaycan
Rusya
İsrail
Macaristan
Hırvatistan
Sırbistan
İrlanda
Slovakya
Slovenya
Bosna-Hersek
Çek Cumhuriyeti
Bosna Hersek
Makedonya
Litvanya
Letonya
(bu ülkelerin dışında seçilen ülkeler kabul edilyecektir!)
Şimdiden herkese iyi şanslar diliyorum!!!!!