__İşte Arıtman'ın soy kütüğü______

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

İşte Arıtman'ın soy kütüğü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün soy kütüğü ile ilgili orataya attığı iddialar nedeniyle şimşekleri üzerine çeken CHP İzmir Milletvekili Canan arıtman soy kütüğünü nihayet açıkladı. İşte eşi Tapınak Şovalyesi olan Arıtman'ın soy kütüğü:

Arıtman soy kütüğünü açıkladı
Uzun tartışmadan sonra bu kez de Arıtman kendi 'soyunu' açıkladı...

CHP'li Canan Arıtman, Cumhurbaşkanı Gül'ün ailesinin kökeniyle ilgili başlattığı polemikte kendi kökenini anlattı. Arıtman, Sabah'a verdiği röportajda "Ben 7 ceddimi araştırmadım. Soy kütüğümü çok merak ediyorlarsa, Orta Asya Türkleri'nin Kayı Boyu'ndan olan Bozdoğan aşiretidir. Anne tarafım ise Selanikli'dir" dedi.

Eşi Tapınak Şovalyesi

Geçtiğimiz aylarda Arıtman'ın eşi Yetkin Arıtman, Türk ve Yunan Masonları'nı bir araya getiren büyük Rodos toplantısını organize etmişti. Bu Masonlar arasında Türkiye ve Yunanistan bölgesinde ortak hareketin temelini atan çok kritik bir toplantıydı. Toplantı için Rodos'taki kadim tapınağın bakımının yapılmasında da Yetkin Arıtman'ın emeği vardı. Türk ve Yunan biraderlerin Rodos adasındaki Tapınak Şövalyeleri'nin mabedinde ilk kez bir araya geldiği tarihi ayini de yine Arıtman'ın eşi organize etmişti. İzmir Vadisi'nde 4 yıl Üstad-ı Muhteremlik görevinde bulunan Yetkin Arıtman, eşi vekil olunca görevini bırakarak, Loca'da karar alma komisyonlarında üst düzey görevler almaya başladı.

http://www.habervaktim.com/haber/48142/iste_aritmanin_soy_kutugu.html

Mübadele çocuğudur kendisi, Annesinin soyu 1492'de
İspanyadan kovulan Sefarad yahudilerindendir

Ayrıcana da :) Kripto yahudi = Sabatayisttir
Kimsenin dini ile bir problemimiz yok ama Kripto yahudilerin
Mustafa Kemal'in arkasına sığınarak bu Ülkeye verdikleri zararların haddi hesabı yok

Cemil cümlesi Siyonist İsrail'in maşasıdır...

Mustafa Kemal'in arkasına sığınarak bu Ülkeye verdikleri zararların haddi hesabı yok

PESSS valla FOFER !! konuyu açan biziz,çıramıza projektör çakan sensin,bu derin bilgiyi nerden buldun yaa..tşkrler bilgi için..

Saat 12'ye geliyor hala eşşek gibi kitap okumamızdan kaynaklanıyor sanırım :)
Yalçın KÜÇÜK sağolsun...

nüfusun onaylı suretini buradan mı alıyoruz :durdurun

sen onun ailesinin A.R.O.G. zamanlarını bi bilsen...ahh ahhh..kafayı yersin...ama burada yazamam hemen kaynak sorarlar...:)

Saat 12'ye geliyor hala eşşek gibi kitap okumamızdan kaynaklanıyor sanırım :)
Yalçın KÜÇÜK sağolsun...

:) E BU ÜLKENİNDE KÜÇÜĞÜ -BÜYÜĞÜ tükenmez oldu bu aylarda. yalçın küçüğün soyu nereye uzanıyor onuda versek hachellin serbest kürsüsüne fena olmazdı ya ..haaa ayrıca senin kitapla aran iyi olduğunu düşünmezdim ,

Sen bakma kalas gibi durdurğumuza :)
Yaçın hocayı bazı kesimler ne kadar da sevmese, her türlü gideri var benim için =)

Ne demiş Yalçın Küçük; İsrail Türkiye'de İsrail'den Daha Güçlüdür...
Anlayana ;)

Arıtman haddini çok fazlasıyla aştı...
Ne olursa olsun artık bizim bu tarz meseleleri aşmamız lazım.Hatta bugün Ertuğrul ÖZKÖK'ün yazısında yazdığı gibi bir kişi ailesinde ister yahudi,ister ermeni,ister kürt,ister laz,ister çerkez olmasından utanmamalıdır.Bu bir nevi bizim zenginliğimizi ve ne kadar güçlü bir medeniyetten geldiğimizi göstermektedir.
Arıtman da bu tarz meseleleri gündeme taşıyarak kendine siyasi prim kazandırmaya çalışıyor ama er geç anlayacak ki çok daha büyük kayba uğruyor bütün kesimler tarafından gerek millet gözünde,gerek kendi partisinin gündeminde.

desenize bunlar katıksız yahudi uşağı imiş

Geri