9'da 9 olur mu?

9'da9 oLur mu?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
gs yapabilir fenerbahçe hep şansıyla kazanıyor diyen arkadaşlar hiç gs maçlarını izledinizmi rakip kaleye zor ulaşıyolar öyle yadaböyle gol oluyo şanslarına kaleye giden her top elbet biyerde patlar fb 10 da 10 u gs maçıyla yapar ama gs 2 maç kaybeder bize gelene kadar

gs yapabilir fenerbahçe hep şansıyla kazanıyor diyen arkadaşlar hiç gs maçlarını izledinizmi rakip kaleye zor ulaşıyolar öyle yadaböyle gol oluyo şanslarına kaleye giden her top elbet biyerde patlar fb 10 da 10 u gs maçıyla yapar ama gs 2 maç kaybeder bize gelene kadar

Galatasayında fenerbahçeninde beşiktaşında trabzonunda her maçını izliyorum.
EN İYİ GALATASARAY Oynuyor. Fener Alexe Bakıyor.
GALATASARAY 10/10

Fikstür avantajı Fenerbahçede şu anda.

Bence olur.Hatta 10da 10 olur:D

Hiç belli olmaz orası.Ayrıca öyle olsada olmasada 10.hafta derbisininde ne olacağı bu sene hakikatten meçhul.FB li arkadaşlar kendilerine ve takımlarına aşırı güven duyabilirler istatistiksel bilgilere dayanarak ama o maç bu sene üç ihtimalli maç.Ayrıca bu hakem hataları beni çok korkutuyo açıkçası.BJK maçında mesela sonucu direkt etkileyecek yanlışlar yaptı hakem.Ne demişler bugün size,yarın bize...

Hangi kadroyla gelirseniz gelin Fenerin ölüsü yeter size.Daha maça başlamadan pskolojikmen yeniliyonuz çünkü.

Siz daha 3.ihtimali göremediniz:D:D:D:D

şöyle kesin konuşan spor yorumcuları yokmu sinir ediyorlar beni

Neden olmasın olamaz diye bir şey mi var.Basketbol Milli Takımımız gibi yürekten ve takım oyunu oynayarak bu rekoru Galatasaray kırabilir.

Bu arada Bu sene Nağmalup ŞAMPİYONUZ

GalatasarayLı olduğum için demiyorum ama Galatasaray'da 9 da 9 yapacak durum mevcut
Fenerbahçe'ye gelirse Daum kadroyu bu şekilde kullanmaya devam ederse çok ama çok zor

Geri