"94 milyon Avroya değerim"

mchasso

New member
HH Üyesi
Reaction score
0

2r6monk.jpg

Futbol tarihinin en pahalı transferinin kahramanı, yeni Real Madridli Cristiano Ronaldo, “94 milyon Avroya değerim” dedi.

Ronaldo, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini'nin, perşembe günkü “Fahiş transfer ücretlerine bir son verilsin. Bir futbolcuya nasıl 90 milyon Avro harcanır, aklım almıyor” açıklamalarına, İspanyol Marca gazetesinden yanıt verdi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, Real Madrid'in, kendisine yaptığı teklifi “adil” bulduğunu belirten Ronaldo, dünyanın en pahalı futbolcusu olmaktan memnun olduğunu söyledi. “Rakamın, adil olduğunu düşünüyorum. Manchester United ve Real Madrid bu konuda uzlaşmışlarsa, söyleyecek başka bir şey kalmıyor” diyen Portekizli kanat oyuncusu, büyük futbolcuların çok para ettiğini, onları takımlarında görmek isteyen kulüp sahiplerinin de bu parayı ödemek zorunda olduklarını savundu.

Ronaldo, Platini'nin açıklamalarıyla ilgili olarak da “Herkesin fikrine saygım var, ancak onlarla aynı fikirde değilim. Real Madrid bu kadar fazla para ödüyorsa bu, beni istedikleri ve bu parayı hak ettiğimi düşündükleri içindir. İyi oynamak için elimden gelenin en iyisi yapacak ve bana bu parayı ödemekle doğru bir karar verdiklerini göstereceğim” diye konuştu.

kaynak:hürriyet

ya bi git ya kimse 94 milyon avro etmez millet aclıktan geberirken sen kimsinde okadar para ediyosun

önemsiz bir futbol oyununu için bu kadar paralar harcanıp afrikada yada baska yerdeki insanların kuru ekmege muhtaç oluşu bu adamların 94 milyon avro degil 94 cent bile etmediklerini gösterir.

iki hareket yaptı diye bu kadar veren kulup baskanlarıda bu adamın okadar ettiğinden degil kara paralarını aklamak için yaptıkları birşey oldugnu düşünüyorum....

94 milyon çok para....

Kimse bu kadar etmez

HeLe bide DanieL quiza 14 milyon euro hiç etmez GiTsin bizim Ordu Spor da oynasın belki Orda goL atar :mad:

İyi de Güiza'nın ne alakası var bu konuyla :D ama tabi hakkını yememek lazım etmez o kadar..

C.Ronaldo ise kendini beğenmiş bi ucube..

Görcez görcez
Ediyon mu etmiyon mu bu sene rezil olmanla görcez

94 milyon euro'ya değmesi için önce agresifliğini üzerinden atması gerekir öyle resim çekmek isteyen hayranlarını hırlamaması gerekir.

Geri