90'Lı Mısın=) Bak BakaLım NeLer Kaçırdın=)))

- Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası aldığını hiç görmediler :hhmanD
Çok şükür

Єηєму;2066611' Alıntı:

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Єηєму;2066611' Alıntı:
Özal'ı hatırlamıyorlar
- Oyuncak ve kumandası arasında hiçbir zaman kablo olmadı
- Pek çoğu hayatlarında TRT izlemedi
- Pul kolleksiyonu yapmadılar. mektup yazmadılar. postaneye gidip yurt içi veya yurt dışı pul alıp zarfa yapıştırıp postalamadılar. (yapanlarda var tabi ama çoğu cidden yapmadı.. )
- Turbo onlar için hız demektir, bizim için ise içinden araba resimleri çıkan sakız.(ahh ahh ne çok severdim o sakızı bir de tipitip vardı tabi)

ben bunları yaptım amaaaaaa

bu da superdı:durdurun:durdurun

şahene walla...acı bi ahber kendi kendime tabi ki ben bunların hepsini hatırlıyorum

gercekten ne gunler dı onlar oyle tadı baskaydı valla

- Windows 3.1'i bilmeden 2000 ve XP ile tanıştılar.
Dos bilmiyolar bence en büyük kayıp bu. Windows 3.1 i ilk kuruşumu hatırlıyorumda hey gidi günler bee. Tek disket dos tan sonra tam 8 disket işletim sistemi kuruyosun. Mouse ile simgeleri hareket ettirip çift tıklamayla çalıştırıyosun. Yakında bunlar mars a da gider demiştim o zamanlar ben :)

90 lıyım ama çoğunu gördüm =)

bizim kurtlar vadisinden çok çok önce amerikanın aç kurtlarının vadilerini hiç izlmedier.onları duymadılar bile konuya uzakta olsa 70 lerin çocuklarının dizilerinden aklıma gelmiş bikaçı oldu..petroçelli-dallas-bonanza-las vegas sokakları(o zaman sokaktı) sanırım:)komser colombo-6 milyon dolarlık adam-heidi-şekerkız candy-küçük ev- aklına gelen varsa sıralayın nostalji olsun:))

süpersin yavv fenerbahçenin hiç türkiye kupasını görmedik göremeyizde:D:D

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası aldığını hiç görmediler-

Turbo onlar için hız demektir, bizim için ise içinden araba resimleri çıkan sakız.(ahh ahh ne çok severdim o sakızı bir de tipitip vardı tabi)

- Okula giderken hiç siyah önlük giymediler.

bunlar yeter :D

süperdi
emeğine sağlık

Geri