900 eL Bombasını ‘eLe geçirenLere’ İhbar Mektubu!

Düşman kuvvetlerine ait bir kamyon ele geçirildi,TRT 2nin nedense amansız takibiyle yakalanan kamyonda,bombalar yakalandı,hiçbirşey yakalayamayınca seri numaraları yok denilen düşman kamyonu, gizlilik arz ettiğinden bir sürü araç refakatında, yuvalandıkları yere şenlikle götürüldüler, onlara nişan verildi.BÖYLE DÜŞMANA KURBAN OLUN SİZ.

Yakında TRT-2 altyazı ile "Malatya Erhaç'da F-16'lar, Gölcük'te hucumbot, fırkayteynler ve bunlara bağlı çok miktarda patlayıcı madde ve mühimmat bulundu" diye haber yaparsa şaşırmayalım!

ülkemiz üzerinde her kim oyun oynuyorsa yarın hesabını veremez inşallah.

Bu insanlar inandıkları ALLAH'tan ne zaman korkacaklar?

Yoksa inanmıyorda milletin gözünümü boyuyorlar. İftira ve fitne ficür ne zaman sona erecek.

Ekonomik kalkınma ve yatırımlar ne zaman başlayacak. İnsanlarımızın bir çoğu işsiz ve açta!!!

Tamam o zaman ya sen askeriyedesin hea tamam o zaman bilader balyoz felan yok eyvallah. :smile:

Bide şey dicektim;
17 senedir Askeri'nin içinde olsan ne olucak olmasan ne olucak? Adamlar gelip sana darbe planlarını mı açıklayacak?

Ciddi ciddi merak etmeye başladım artık .. Yazdıklarım bu kadarmı dokunuyorki özellikle itina ile seçip direkt beni hedef alarak yazıyorsun ..

Her neyse cevabını vereyim .. 17 senedir TSK içindeyim demekle her şeyi biliyorum demek istemedim , elbette darbe planı olursa bunu bi B.Çvş ' a söylemeyeceklerdir ..Ama Bu tür sevkiyatların rutin birşey olduğunu biliyorum .. Sizin darbe planı diye ortaya attıklarınızın asılsız olduklarını biliyorum .. Senin bilmediğin daha çok şeyler biliyorum .. Bi daha da benim ne bilip ne bilmediğimi yargılamaya kalkma .. İllaki yargılamak istiyorsan gir TSK ya 17 sene Tunceli , Van , Artvin ve bilimum en az 8 tane il dolan azıcık nasıl bi kurum olduğunu öğren ondan sonra yargıla eyvallah .. Bu arada Osmanlı Cumhuriyeti'nde değil Laik Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun unutmuşsundur belki kendini Osmanlı Cumhuriyeti'nde görüyorsun galiba hala ; olmayan bi cumhuriyette :001_rolleyes:

ordu bundan sonra tellal tutar artık ey ahali ben mühimmat taşıyacağım diye.
bazı yorumlar ne kadar saçma ya.
atışlara gidilirken bile top mermisi fünye ve imla hakları ayrı taşınır bazıları tehlikeden bahsedip askerden daha bilgili sanıyor kendini bu konuda.

Ciddi ciddi merak etmeye başladım artık .. Yazdıklarım bu kadarmı dokunuyorki özellikle itina ile seçip direkt beni hedef alarak yazıyorsun ..

Her neyse cevabını vereyim .. 17 senedir TSK içindeyim demekle her şeyi biliyorum demek istemedim , elbette darbe planı olursa bunu bi B.Çvş ' a söylemeyeceklerdir ..Ama Bu tür sevkiyatların rutin birşey olduğunu biliyorum .. Sizin darbe planı diye ortaya attıklarınızın asılsız olduklarını biliyorum .. Senin bilmediğin daha çok şeyler biliyorum .. Bi daha da benim ne bilip ne bilmediğimi yargılamaya kalkma .. İllaki yargılamak istiyorsan gir TSK ya 17 sene Tunceli , Van , Artvin ve bilimum en az 8 tane il dolan azıcık nasıl bi kurum olduğunu öğren ondan sonra yargıla eyvallah .. Bu arada Osmanlı Cumhuriyeti'nde değil Laik Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun unutmuşsundur belki kendini Osmanlı Cumhuriyeti'nde görüyorsun galiba hala ; olmayan bi cumhuriyette :001_rolleyes:

TSK ya gönderilen toplantı bilgilerinin farklı, toplantılardan elde edilen ses kayıtlarının farklı olduğunu ve komutanların ses kayıtlarının kendilerine ait olduğunu itiraf etmelerini, göz önüne alırsak.

Askeri savcılık:'Belgeler gerçekse, bu bir darbedir'

Askerleri yargılayan hakim ve savcılar senden fazla gezdiler bu ülkeyi ve senden benden daha fazla bilgiye sahipler!
Onlar yargılıyor onlara da laf ediyorsun!

Albay Çiçek'in imzanı askeriyede dahil 3 kurum %100 onun dedi. Daha hala konuş sen.

Ayrıca bana nickim veya nereden kısmına girdiğim kişisel verilerimle saldırarak haklı çıkmaya çalışmakta ayrı bir gülünç durum. İnsanlar başka bir yerde doğmayı veya yaşamayı istemiş olabilir. Ben her zaman Osmanlı gibi şanlı bir devlette doğmuş olmayı isterdim. Ülkemde dinin bu denli karşıtının olduğunu o gün savaşta Kuran okuyan ordunun bugün askeri okullara alırken, dini sorulara cevap verebilecek kapasite de bilgiye sahip olan insanları fişleyip bir nedenden dolayı okullardan atılmalarını görmek, duymak istemezdim. Bunlar uydurma değil bunları emekli bir komutan kendisi anlatıyor. Araştırabilirsiniz.

Nutuk mu yoksa Kuran-ı Kerim mi? - Gündem - Haberler - Sonsayfa Haberler Son Dakika

Geri