9 Yaşındaki Kızlar Evlenebilir

Diyanet işleri başkanlığının kendi içerisinde bu tarz arap zihniyetinden kurtulamamış kişileri temizleyip aklı başında insanları müftü yapması gerekmektedir zira bu kişiler yaptıkları bu tarz sapma ötesi söylemlerle hem insanların aklını bulandırmakta hemde dine zarar vermektedirler.

bu cübbeli ahmet hocanında Zekiriya beyazından topluca Allah belasını wersin şerefsizLer...

Bırak Bu Hoca Sapıkın tekii yahuu ...Bütün Konusmaları Küfürlerle Dolu Nefsini Kontrol Edemiyor Bu Manyak... Böyle Hocalarla İnsanlar Dinden Ve Hayattan Soguyorr

Her zaman söylüyorum suç bu hoca kılıklı Lale de değil.Bu adamı medya ya çıkartıp konuşturanlarda.

Sapıklık diz boyu.Ne diyelim Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu adamı asmak lazım... :angry:

bu adam delirmiş 18 yaşına gelmeden evlenilemz salak adam

O müftü söylediğine inanıyorsa arkasında dursaydı neden gizleniyor kendi kızı 3 yaşında adet görse onuda mı verecekmiş?

Bence dinimizde de yeri yoktur çok saçma!

Uyarı

Arkadaşlar lütfen seviyemize ve yorumlarımıza dikkat edelim birbirimizle değil içerik ile ilgili yorumlar yapalım
sizleri bu konuda uyarmak istiyorum aklınızda bulunsun.

Yakında cuma namazında hoca efendilerden de duyarsak bu fetvaları hiç şaşırmayalım.
Kimlerin eline kaldı bu MÜSLÜMAN' lık.
Birileri söyletiyor bunları ama KİM !!!!!

Fasil : NİKAH BÖLÜMÜ
Konu : Resulullah (sav)`ın Zevceleri
Ravi : Aişe
Hadis : Resulullah (sav), ben altı yaşında iken benimle evlendi. Medine`ye geldik. Beni`l-Haris İbnu`l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (İyileşince) saçım yine uzadı. Annem Ümmü Ruman, ben arkadaşlarımla salıncakta oynarken, bana geldi, benden ne istediğini bilmeksizin yanına gittim. Elimden tuttu. Evin kapısında beni durdurdu. Evimizde, ensardan bir grup kadın vardı. "Hayırlı, bereketli olsun!", "Uğurlu mübarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kılık-kıyafetime çeki düzen verdiler. Beni, [kuşluk vakti aniden] Resulullah (sav)(`ın gelişinden) başka bir şey şaşırtmadı. Annem beni O`na teslim etti. O gün ben dokuz yaşında idim.
HadisNo : 5611

Kaynak

Geri