89 dogumlu Asker adayları

bnm daha var okulu uzatıyorum onu bırak açıköğretimde yaparım bundan sonra rahat bi 5 yıl var ehehe:D

hocam artık açık öğretimle erteletmeyi kaldırdılar üniversite bittikten sonra 2 yıl tecil hakkın var bunu yalnızca yüksek lisansla uzatabiliyorsun açık öğretimle uzatma işi yalan oldu artık anlıcağın...

olm ben aksaraylıyım 3 gıdıyormusuz ya ben mahvoldum bekle 8 aydaha

yavf ben askere hemen gıdıp gelmeyı ıstıyordum evlenecektım neyse olsun boylesı daha hayırlıdr belkı ben bızımkıne soyleyeyımde nısanlanalım barı cok gec olur :d

ya arkadaşlar .xls uzantılı dosya verdi o site fakat açamıyorum hangi programla veya nasıl açacağım ßilginiz varmı ? çok acil lütfen

eywallah kardes sağol ama ben coktan yaptım 4/1

dostum bende 89/1 şubatta gidecem ADANA / SEYHAN dan ( kütük yumurtalık ) .

aslında bana kasımda askersin demişlerdi sonradan öğrendim ki benim tecili hazirandan sonra bozmuşlar. Şimdi şubatı bekliyoruz inş. bir daha ertelemezler....

yaw ßir türlü öğrenemedim excel lazımmış püff

bende 89 nisan doğumluyum.eve kağıt gelmişti ama gitmedim yoklamaya.okul kendisi tecil yapıyomuş dediler ama bakalım inşallah bi sakata gelmeyiz:)

p.tesi günü erken sevk dilekçesi yolladım yaa bakalım hayırlısıyla kabul olursa gidicez 89/1 yoksa bekle 89/4'ü

s.a
bende 89/1kral tertip trabzon /çaykara
inş hepinize saygılar sevgiler hürmetler hepinize hayırlı teskereler inş

:goz: ben yazı yazıyorum yazmasınızada başka biyere bakıp geldikten sonre neden benim yazım siliniyor anlayamadım bi yardımcı olursanız sevinirim hakkınızı helal edin allah razı olsun :goz:

Artık iStanbuldayız alt devremizde geldi sırada çömez torunlar :D gelin hadi bu konuyu taa ne zaman açmıştım görün bakın arkadaslar işte askerlikte böyle bişi bir gün gelecek bir gün kalacak

Geri