89 dogumlu Asker adayları

erehyan

New member
Reaction score
0
Evet arkadaslar bugun askerin resmi web sitesinde acıklandı 89 dogumluların 2009 da kac gidecegi konuyu acma nedenim benim gibi bu sene gidecek arkadasların bilgi,fikir,sorularla gerekli tüm bilgilerle nizamiyeden içeri girmesi

Hep Derler Mantığın Bittiği Yerde Askerlik Başlar

bizimkiside başladı işte

BU LİNKTEN GİRİP 2009 CELP DÖNEMLERİNİ BULUP KAÇ GİDECEGİNİZİ ÖGRENEBİLİRSİNİZ.
http://www.asal.msb.gov.tr/

ERZİNCAN / REFAHİYE

1 TERTİP ŞUBAT 2009

HERKESE HAYIRLI TESKERELER SURDA 80 GÜN SONRA ASKERİZ...

abi biz 7 gün sonra gidioz aıl bize hayırlı olsun

ama sen 88 lisin :D
olsun kardesim sanada hayırlı teskereler allah yolunu acık etsin
sevdiklerine kavuştursun

2009 kasım diyor şaşırmışmı bu bea erken sevk dilekçesi yazmam lazım yarın hemen dünyam başıma yıkıldı :( şubat gidicem diye seviniyordum.

Ben öle bir şaşırdımki bizim kütüg 20 senedir hemen hemen 4 kaldırıyor ilk defa bu sene 1 kaldırıyor ee kolaymı kral geliyor 89/1 :D

oo biz desene 2010 da gideceğiz belki ünide biter o zamana:D

Valla arkadaslar bence en iyisi herşeyi zamanında yapmak gidip gelmek düşünsene diyelim derbederin 26 yasında ben 20 yasında örnek veriyorum bu benim alt tertip :D torunum gel dicem

Ama o sana denk gelmis ŞANS yani

askerligini yapmıs abiler bizim için ne tavsiyelerde öğütlerde bulunmak istersiniz

Şimdiden hepinize hayırlı tezkereler

yas olmus 21 bız daha askere gıdecegız a.q 2012 de gıdecegız boyle gıderse :D

Banada Bir Hafta Once Kagıt Geldı Yoklama Kacagısınız Falan Diye :D Aslında Askerlik İşlerini Üniversitenin Tecil Ettirmesi mİ Gerekmiyormu ?

İstanbuL Üniversitesi Bunu Yapıyor , Ama Marmara Yapmamış "......"

Bilgisi Olan Arkadaş ? .

bnm daha var okulu uzatıyorum onu bırak açıköğretimde yaparım bundan sonra rahat bi 5 yıl var ehehe:D

valla erteletin erteletin sonucta bi şekilde geleceksiniz d.k olsanızda devre kaybı yani askerde bir şey varmıs bi abiden duydum
ya se.. se.. ya si.. si..
yanlısmıyım :D

istanbul/ümraniye mayıs / 2009 :D

Geri