88/2 tertip Askere gidenler buraya =)

herkese selam

87/2 - 87/3 - 87/4 - 88/1 bu tertiplerden acemibirliğini ısparta eğirdir komando çavuş eğitim bölüğüne yapanlar varsa tanırlar beni orası muhtesem bir yerdir tabi kıymetini askerlik bitince anlıyoruz şimdi çagırsalar koşa koşa giderdim orası komandonun ocagı orda tam bir asker tam bir komando yetiştiriliyor..GÜÇLÜYÜZ CESURUZ HAZIRIZ…..burhan cavusun aslanları...eğirdirden korkmayın ben orda tam 5 dönem gecirdim acemibirliğide içinde olmak sartıyla valla biraz sikildim ama ondan sonra vücut alısınca hiç birsey koymuyor her sabah edalı çeşmeye çıkmak biraz koyar ama sonradan sonradan alışıyor insan sabah yürüyüşü oluyor..oranın en kötü şeyi denetleme öncesi hazırlıktır denetlemede bişi olmaz ama denetleme öncesi 1 y gecmek bilmez ben 1 denetleme gördüm ama görez olaydım denetleme öncesi çok kötü gecti tam 1 ay carsıya cıkamadık......ama yinede çok güzel yerdi ortam mükemeldi akşamları ogazinoda televizyon izlemek herseyi untturuyordu insana

dai
şimdi sen benim torunumun alt dewresi oluosun
kısaca baston yani :D

sırtındaki o çanta ile gecenin ayazında intikal ederken üzerinde bir atlet bir gömlek
verilen çökde kanı donar insanın.
ama o günler çabuk geçiyor.
bora usta birliğini yazda santralden araşırız : p
ayrıca devrecilik yaptırtma bana altdevre seni ;)

Tertip sayılırız normalde 85 liyim nasip 87/2 lerle gitmekmiş
neyse geçti bitti hayırlısıyla
ÇANAKKALE / GELİBOLU
87/2 trtp Bkm.ÇVŞ u
saygılar.......

hayırlı olsun

en büyük asker bizim asker

geçermi bea

bende 88/2 tertip olarak gittim, 29 temmuz 2009 da tezkeremi aldım.
Allah sevdiklerine kavuştursun.

85/2ydim ßende 88/2Ler ßenim neyim oLuyo :durdurun

Ne bitmez askerlikmiş be bora :hhmanD

e bitmiş sayılır işte yahu ne kalmış şunun şurasında :saskin..

Tekrar eve adım atana kadar bitmiş sayılmaz. bide yapana sor onu sen =) o son saatler son dk lar yok mu?..

Hayırlısı ile bitsin inş. Özledik ya.. Son 2 hafta sanırım..

Geri