88/2 tertip Askere gidenler buraya =)

konuya girmeden önce abi valla dedim işallah ısparta değildir diye ama korktuğum başıma geldi yenge duymasın ama ordaki eğitim çok kötü çok sıkıyolarmış hani bi tabir vardır ya adamları resmen hış edip bırakıyolarmış gözünü korkutmuş gibi olmuyam ama :D valla ıspartata yapanlardan duyduklarım GEÇMİŞ OLSUN ABİ :D

hayırLı tezkereLer...

öncelikle hayırlı teskereler.kazasız belasız bitirirsin inşallah vatani görevini ...:melek
aslında bende 88/2 gidecektim ama malum okul olduğu için tecilliyiz .Allah nasip ederse bizde aslanlar gii gidip askerliğimizi yapacaaaz .Birde benimki dönmemecesine olabilir çünkü orda rütbeli olarak kalmayı düşünüyorum .....:eek:

kardeş valla siteye sadece sana eğirdir hakkında bilgi vermek için girdim çünkü 88/1 orda acemlik yaptım dağıtım iznindeyim şimdi..
öncelikle benden sana tavsiye eğer ufakta olsa bi sağlık sorunun varsa heyet muayenesinde refüze olmaya çalış ben olmadım sonradan pişman oldum çünkü gerçekten çok zor eğitimler eğer orda kalırsan edalı çeşme camili yayla ve gavur evler tepelerini şimdiden yaz aklına hergün çünkü o dağlara çıkacaksın :) ve acemilik bitmeden önce 3 günlük bir intikal var 2 gece dağda yatacaksınız tabi aralarda 2 gece 25km 2 gecede 8 ve 16km gece intikalleriniz olacak.. ama sen biraz daha şanslısın çünkü oranın efsanevi teğmeni ibrahim ok un tayini çıktı geçen dönem benim takım komutanımdı diğer takımdakiler bile halimize acıyordu :) usta bilriğinde düşebilceğin yerlerde siirt, kayseri, bolu, ısparta, hakkari, kıbrıs, gökçeada ve benim düştüğüm gibi tunceli.. neyse kardeşim ben seni daha fazla korkutmiyim güzel yönleride var mesela haftada 3 gün banyo süper ötesi yemekler iyi anlaşabilceğim komutanlar fln filan.. sorcağın sorular olursa buradan yada msne ekleyerek sorabilirsin şimdiden hayırlı teskereler

[email protected]

HayırLı TezkereLer Tertip :)
ßende Iskenderun/Hatay ßahriyeLiyim :) GuLe GuLe Gidip GeLmeyi Nasip Etsin ALLah..

peşinden bende geliyorum bora abi 88/ 3 şans ben 1 beklerken dediler üşürsün sen kış soğuktur en iyisi yaz gel 3 tertipte p:: ama şansa güle güle git güle güle gel

88/2 eğirdir bende hoca valla anlattıklarınızdan sonra açıkcası biraz tırstım ama gidip görmek lazım tabi ayrıca 88/2 eğirdir de yapcak olan arkadaşlar için msn adresim [email protected] konuşalım orda birbirimize destek oluruz

Dark_Angel Sana hayırlı tezkereler diliyorum ısparta hakkında sadece duyduklarımız kadar bilgi sahibiyiz
Onlarda gerçeten eğitimin çok ağır olduğu yönünde
Rabbim herdaim yardımcın olsun site yöneticisi vs olmanı salla Her daim ayrıcalıklı yeri olacak birisisin adam gibi adamsın gerçekten
Allah utandırmasın..

İskenderunda askerlik yapacaklar
Sınavla seçilse bu kadar olmaz bunu belirtmekte fayda var diyorum
Sürgün olarak 6 ayrı yerde askerlik yaptım ANTEP OSMANİYE MARAŞ KEŞAN ADANA İSKENDERUN
Şu kadarını söliyim İSKENDERUN 10 numara bir yer
Çarşısı çarşı askerliği rahat sigara 1 ytl Berberlerde bile cigara bulmak mümkün ilgililer için söylüyorum;)
Deniz desen ayağının dibi Alkol desen dürümcüler tele kadar getiriyor bir dürüm alman arşılığında rakıyı saat kaç olursa olsun
Gece telden kaçabilecek kabiliyettekiler için muazzam bi gece hayatı var

Ve en önemlisi sadece bir tek cezaevi var küçük suçlar için orasıda Tatil köyünden farksız.

Vallahi İSKENDERUN'da askerlik yapacaklar yada yakınları askerlik yapacaklar bence ne kdar sevinse azdır.
süper bi yer gerçekten denize girmek yasak askere ama GÜLCİHAN tarafına giderseniz çarşıda rahat edersiniz ne inzibat ne başka bişey buda benden tüyo olsun;)

whayy beah biz 550 gün yapmıştık askerliği :durdurun:durdurun:durdurun
bora öncelikle allah ailene sevenlerine ve hackhell ailesine sabır ve dayanma gücü versin, dabi yengeyide unutmayalım ki senin saydığın şafağı oda sen yokken sayıcek. (en azaından kendimden biliyorum. her telefonla görüşmemizde şafak 500, 420, 150 vs.. dayan aşkım az kaldı der teselli ederdi :melek ) öyle yada böyle vatan borcu..... bikaç tavsiyem olur tabi dikkate alırsın veya almazsın sana kalmış. malum askersin harçlıksız kalırım die yanında çok para götürme zaten her ihtiyacın yemek vs orda var sigara ıvır zıvıra para harcarım dersen ona göre para al. kesinlikle boyun cüzdanı kullan. heryerden her kesimden insanlarla beraber olucaksın bu yüzden tavsiyem kimseye fazla güvenme, acemi birliğindeki arkadaşlıkların geçicidir, önemli olan usta birliğindeki arkadaşlarındır. haa unutmadan istikaklarınızı verirlerken ayakkabı numaranı bi numara büyük söyle :durdurun:durdurun çünkü intikallerde veya uygun adım yürüyüşlerde ayakların şişeceği için botlar sıkmasın :melek

neyse fazla uzatmayayım hayırlısıyla sağ salim git gel kardeşim. :goz:

Dark_Angel Sana hayırlı tezkereler diliyorum ısparta hakkında sadece duyduklarımız kadar bilgi sahibiyiz
Onlarda gerçeten eğitimin çok ağır olduğu yönünde
Rabbim herdaim yardımcın olsun site yöneticisi vs olmanı salla Her daim ayrıcalıklı yeri olacak birisisin adam gibi adamsın gerçekten
Allah utandırmasın..

İskenderunda askerlik yapacaklar
Sınavla seçilse bu kadar olmaz bunu belirtmekte fayda var diyorum
Sürgün olarak 6 ayrı yerde askerlik yaptım ANTEP OSMANİYE MARAŞ KEŞAN ADANA İSKENDERUN
Şu kadarını söliyim İSKENDERUN 10 numara bir yer
Çarşısı çarşı askerliği rahat sigara 1 ytl Berberlerde bile cigara bulmak mümkün ilgililer için söylüyorum;)
Deniz desen ayağının dibi Alkol desen dürümcüler tele kadar getiriyor bir dürüm alman arşılığında rakıyı saat kaç olursa olsun
Gece telden kaçabilecek kabiliyettekiler için muazzam bi gece hayatı var

Ve en önemlisi sadece bir tek cezaevi var küçük suçlar için orasıda Tatil köyünden farksız.

Vallahi İSKENDERUN'da askerlik yapacaklar yada yakınları askerlik yapacaklar bence ne kdar sevinse azdır.
süper bi yer gerçekten denize girmek yasak askere ama GÜLCİHAN tarafına giderseniz çarşıda rahat edersiniz ne inzibat ne başka bişey buda benden tüyo olsun;)

6 Mayıs 2008
Bir Hatay'Lı oLarak iskenderun da askerLik yapmazlar :) Iskenderun Hatay'ın AntaLyasi qibidir. Gidecek oLanLara Simdiden iyi tezkereLer ( tatiLLer ) =)
Dark_Angel, Simdiden hayirLi tezkereler Buqun acemi birLiqi ( izmir yenifoca ) dan arkadasim qeLdi Van'da görevini yapmak üzere Pazar qünü yoLa cikacak..

şimdiden hayırlı teskereler kardeşim inş tüm askerlerimiz kazasız belasız dönerler benim acemibirliği etmeskut / ankaraydı zpt şöförü 86/2 olarak o zaman diyordum askerlik bitermi diye 87/2 leri bekliyorduk askerliğin btmesi için ama zaman işte önünde bişey durmaz 88/2 ler bile başlıcak
orda saniyeyi sayarsın veya saydırırlar ısparta için diyeceğim 86/4 tertiplerden sonra iç güvenlik eğitimi vermeye başladı işin kolay değil açıkcası usta birliğin %80 gibi doğu ama rahat edersin
benim usta birliği diyarbakır / Liceydi görev paso var batıya göre sıcağıda soğuda pis ama en azından rütbeliler sıkmaz fazla, tlf kulanma imkanın batıya göre daha çok yakalasalarda uyarırlar en fazla 1 hafta yersin :) kendindem biliyorum böle inş hayırlısı olur vatan borcu sevdiklerine kavuşunca unutursun herşeyi
bu arada sevgilin vardır en zoruda o geliyo sevdiğine diyeceğimde seninle olduğunu unutturmasın çünkü hiç sıkılmadığın kadar sıkılacağın anlar olacak(özlem yüzünden)

bide siz askerlik yapmasınız biz nasıl rahat uyucaz :)(bana öle derlerdi )

sen yanmışsın kardeş demek ısparta komando...namını cok duydum oranın gıden arkadasımda var oraya ne dıyım düşülmeyecek 2 yer den birine düşmüşsün...hayırlı tezkereler

merhaba arkadaşlar bende 88 2 tertip komando ispartaya gidiyorum valla baştan sona okudum biraz tirstim ama korkmuyorum. aynı yere gidecek arkadaşlara msn adresim veriyorum [email protected]

Allah Hayırlı Teskereler Nasip Etsin Bora Abi
Inşallah Sağ Salim Döndüğün Günleri De Görürüz

Bora abi aramız biraz limoni galiba ama olsun kusura bakma yaşananlar için..
Güle güle git güle güle gel demek kaldı bize sen zor diyenlere takma kafa adamsın onlarıda kafaya alırsın alaya birde int. cafe açtırdınmı tamamdır sabah akşam komutanlar adultta sen sitenin başında =)
Kazasız belasız hayırlı tezkereler sana bende bu donemdim ama tecil ettirdim yoksa benide alabilirlerdi yani =)
Hayırlı olsun usta birliğinde rahat bir yere düşmen dileğiyle..

Dostum ben şuan Manisa-Kırkağaç'ta askerliğimi yapıyorum.Şuan izindeyim.Kadrolu asker olduğum için manisada rahatım ama ıspartadan kırkağaca düşen arkadaşlarımda var.Bilirsinizki Manisa-Kırkağaç'ta Türkiyenin en çok korkulan bir askeri alayıdır.İşin açıkçası dostumK Komanda olmak gerçekten zor.Ispartada bilmem bilirmisin ama Borda Bereliler yetişiyor.Yani Bordo Bereliler Türk Silahlı Kuvvetlerinin en önemli askerleridir.Jandarma olsaydın daha iyi olurdu ama komando olarak gidiyosun Allah kolaylık versin.Çünkü Kırkağaçtada hem Komando hemde Jandarma yetişiyor.Sana bir sıralama yapayım.
Eğer takıldığın bişey olursa sorabilirsin dostum.

Türkiye'nin en disiplinli askeri alayları;

1-) Isparta-Eğirdir
2-)Manisa-Kırkağaç
3-)Bolu-Komando Alayı
4-)Bilecik-Söğüt

kardeş valla siteye sadece sana eğirdir hakkında bilgi vermek için girdim çünkü 88/1 orda acemlik yaptım dağıtım iznindeyim şimdi..
öncelikle benden sana tavsiye eğer ufakta olsa bi sağlık sorunun varsa heyet muayenesinde refüze olmaya çalış ben olmadım sonradan pişman oldum çünkü gerçekten çok zor eğitimler eğer orda kalırsan edalı çeşme camili yayla ve gavur evler tepelerini şimdiden yaz aklına hergün çünkü o dağlara çıkacaksın :) ve acemilik bitmeden önce 3 günlük bir intikal var 2 gece dağda yatacaksınız tabi aralarda 2 gece 25km 2 gecede 8 ve 16km gece intikalleriniz olacak.. ama sen biraz daha şanslısın çünkü oranın efsanevi teğmeni ibrahim ok un tayini çıktı geçen dönem benim takım komutanımdı diğer takımdakiler bile halimize acıyordu :) usta bilriğinde düşebilceğin yerlerde siirt, kayseri, bolu, ısparta, hakkari, kıbrıs, gökçeada ve benim düştüğüm gibi tunceli.. neyse kardeşim ben seni daha fazla korkutmiyim güzel yönleride var mesela haftada 3 gün banyo süper ötesi yemekler iyi anlaşabilceğim komutanlar fln filan.. sorcağın sorular olursa buradan yada msne ekleyerek sorabilirsin şimdiden hayırlı teskereler

[email protected]

Msn ı ekledım arkadasım yenı gelen bırı olarak en taze bılgılerı almak sevındırdı benı =) tesekkurler.

88/2 eğirdir bende hoca valla anlattıklarınızdan sonra açıkcası biraz tırstım ama gidip görmek lazım tabi ayrıca 88/2 eğirdir de yapcak olan arkadaşlar için msn adresim [email protected] konuşalım orda birbirimize destek oluruz

merhaba arkadaşlar bende 88 2 tertip komando ispartaya gidiyorum valla baştan sona okudum biraz tirstim ama korkmuyorum. aynı yere gidecek arkadaşlara msn adresim veriyorum [email protected]

ikinizide ekledim arkadaslar 3 eğirdir aslanı konusuruz orda bulusuruz :goz:

Geri