"80'Li yıLLarın özeniLen vüCuTLu akTörLeri = Pp"

[me|2wi$]

H & M
Altın Üye
Reaction score
0
80 li yillarin özenilen vücutlu hollywood aktörleri...

...80 li yillarda cocuk olanlar iyi bilir.. o zamanlar genelde aksiyon ve karete filmleri revacta idi.. cocuklugumuzda hayranla izledigimiz ve onun gibi guclu olmak istedigimiz bircok hollywood aktoru vardi.. ama bunlardan ozellikle 3 tanesi on plana cikiyordu bunlari taniyalim... eskiler bilir.. gerci simdide filmleri var ama eski performanslari ve populerlikleri yok neyazikki...
hepimizin dillerine dolasan aktorler sunlardi...

1-RAMBO & ROCKY (Sylvester Stallone)

ne gunlerdi be.. rambo tek basina rus, viyetnam ordularini darmadagin ederdi,, oku ve bicagi cok ozeldi... hele o sinirli bakislari bitirirdi milleti ..Rocky filmlerinde ise hatirladigimiz efsane replik aci yok, ve en buyuk benim di..

Sylvester-Stallone---Rambo--C10101850.jpeg

2-TERMINATOR & COMANDO (Arnold Schwarzenegger)

ne vucut vardi adamda.. ilk comando filmi ile hayran olmustuk.. terminator conan vs de cabasi.. herkezin olmak istedigi bir fizigi vardi..

commando.jpg

3-CYBORG & KICKBOXER (Van Damme)

efsanevi dovuscu.. bacaklarini duz acabiliyordu.. cok izledik filmlerini..

JeanClaudeVanDamme1.jpg

4-Ve efsane BRUCE LEE

onunla ilgili bircok efsane vardi.. yok ölmedi,, yok derisine kursun gecmiyor vs..
cok klas filmleri vardi, su an bile izlemek buyuk keyf verici..

Bruce_Lee_ripped_abs.jpg

genelde bu 4 aktorun kartpostallari hep alinirdi.. posterleri her yeri suslerdi..
guzel gunlerdi..​

aLinTi (;

vay be ne günlerdi van damme gibi bacagımız düz açmaya çalışırdık bruce lee gibi ordan oraya atlar duruduk ıyaaaaaa tabi ordan oraya atlayınca evin içinde illaki bişiyi devbriri kırardık annemde bizi kovalardı :D

waLa o kdr eski deiLim
:hhmanD

heytt beee eski günlerim aklıma geldi...
bu sanatçılarla birlikte bizde yaşlandık yahu...

Terminator 2 gösterime çıktığında ortaokuldaydım...

Efsane gibi bir şeydi..Televizyonda izlemek için bayaa beklemiştik..

vay be bunları filmlerini izlemek için evde herkesle tartışırdım. şimdi hatırlamıyoz bile. :)

RAMBO :D:D :p brucee lee beni spora başlatan isimdi.. :)

bu 4 lü ile gercekten öyleydi o yillarda+ hala bazen youtube da Arnold Schwarzeneggerin eski antreman videolarini seyrederim...

Geri