80 tane mühendislik Kitabı (Makina,Elektrik,Kimya)

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
EE.JPG

Aşağıdaki html web arşivini yükledikten sonra istediğiniz kitabın linkini ve detaylarını görebilirsiniz.

http://www.uploading.com/?get=ODT0GBKA

şifre : www.blueportal.org

Türkiyeden yüklenebilmesi için www.gizliweb.com sitesi kullanılarak ipleriniz gizlenerek istediğiniz kadar yükleme yapabilmenize olanak sağlanmıştır. Tüm linkler gizliweb ile önceden hazırlanmıştır.

vay vay vay çok saol arkadaşım bunlar altın degerinde paylaşım için saol :)

dostum..ben beceremedim\galibabiraz beceriksizim..su gizliweb"ten nasil download edecez?

dostum..blueportal.comdan nasil bulucaz sifreyi?

şifre blueprotal adresinde değildir. adresin kendisi şifredir.. bilginizee

kardes gercekten cok yararlı bir paylasım cok tesekkurler

arkadaşım paylaşımın için çok saol gerçekten ihtiyacım olan şeyler bunlar .ama zipli dosyaları açmak için şifre ne acaba???

saol kardeş güzel kitaplar ama onları anlayacak ingilizce nerde bendeeee :(

Kardeş paylaşım için çok sağol yanlız indirdiğim kitapları açmak için bi şifre daha istiyo biliyosan gönderirmisin

az önceki mesajımdan dolayı kusura bakma "ALL PASSWORDS : www.blueportal.org" yazısını daha yeni gördüm :)

Dostum bu kitaplara ihtiyacim oldu.. zipli dosyayi acmak icin "www.blueportal.org" sifresini kullandigimizda hata mesaji veriyor..acmiyor.. zipli dosyalari acmak icin sifre ne? veya bu zipli dosyalarin sifresini nasil kirabiliriz?..sagol

çok acil

arkadaşlar görüyorum ki bir çok arkadaş benim gibi yapamamış lütfen biri bunları indirsede alsak

çok güzel olur bayağı istek var:(

kardeş ben indirdim ve açtım rar halinden ama gizliweb ten indiremiyorum eğer bi tarif edebilirsen çok ihtiyacım var da paylaşımın için teşekkür ederim...

Geri