%80 alkollü içki :)

elmir' Alıntı:
bi içkinin üzerine bu kadar yorum yapılırmı..

demek enteresan bişeymiş...
getirtebilirsem RAMAZAN'dan sonra içip bu konuya yorumlarımı yazıcam...
elmir abi nerelerdesin ya,hiç denk gelmioz ya da bayadır girmion hh e
ama buna içki deme be abi bu resmen uçurucu

ben bu içkiyi bi komedi filminde görmüştüm
17-18 yaşlarında ikiz çocuklar(biri kız biri erkek)
bundan içtikten sonra öpüşolardı
o kaddar etkilimiş yani:p :p

Merhaba,
Moulin Rouge filminde izlediğimiz dönemin Paris'inde hemen tüm bohem sanatçılar bundan içermiş. Filmde de geçen cüce ressam Toulosse Lautrec'de (Zaten Moulin Rouge için hazırladığı, çapında göre devrimci sayılabilecek afişlerle tanınır.) bu içkinin müptelasıymış. Bu ressamın hayatını anlatan Lautrec'in Son Pembesi kitabında da bu içkinin yol açtığı halüsinasyonlar çok güzel anlatılır. Velhasılı olsa da bi denesek, ilginç bir deneyim olur herhalde..Üstteki teklife ben de katılıyorum, yurtdışından getirebilecek varsa ben de alırım.. Sevgiler..

300 dolar la ben herturlu kafa olurum...

normalde içince bi milyon oluyoz bunu içsek onbin milyon oluruz bea :D

300 dolara dediğin gibi kardes her türlü kafa olursunda her içkinin kafası farklı hiç bi içkide halusunasyon görmezsin ki yaw :D

akharis' Alıntı:
ABsynth in içinde kaktüs özü wardır. Kullanılan kaktüs çok zehirlidir ve halüsinojenik etkisi wardır. sadece alkollü bi içicek değildir. Uyarıcı özelliği çok fazladır. Türkiye'ye girişi tabi ki yasak. Çok az ülkede bulunur absynthe. Hollanda, Prag, Ukrayna ve Bosna hersek'te olduğunu biliyorum.

Ayrıca Kulağını kesen Da vinci değil, Van Gogh'tur. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Gece Hayatında oLan Adamın haLi Başka oLuo :D

enescakill' Alıntı:
300 dolara dediğin gibi kardes her türlü kafa olursunda her içkinin kafası farklı hiç bi içkide halusunasyon görmezsin ki yaw :D

icki olmasın ben baska seylerlede kafa bulurum :D saka saka kokteyl fılan :p

bizim bi eleman bally deılde benzer bısı cekıodu öle waros seylerinden deil saglam bisey ne bende bılmıom neyse cocuk havaya bakarak bişiler yapıodu megerse ucaklar saldırıomus onnarı wuruyomus :D

enes kardesım sen getırebılıomussun getırde demlenek o zaman :D

sadece komık yaw:D
güldüm..

affetmem bu benım konularım :D

arkadaslar pm den siparis alabilirim sipariş sayısına göre fiyat düşücektir

ya bende bundan istiyorum şimdiye kadar kafa yapan bişey bulamadım bu kesin yapar bende istiyom bende bende

yaw kac para dayanamadım bende dagıtcam getırın banada didimi bi kaldırayım ayagıya hehe

sado olm kucukpark a gelıom bayramdan sonra didimdemin sen

Geri