%80 alkollü içki :)

enescakill

New member
Reaction score
0
glass_spoon_saucer_sm.gif

BEYLER BU HAZIRLANISI

buy-absinthe.jpg

BUDA ŞİŞESİ

Absinthe.jpg

BUDA AFİŞİ

ANLIYCAGINIZ TAM Bİ MANYAK İÇKİSİ MARİLYN MANSON FULL BUNDAN İÇİYOMUS DA VİNCİ BUNU İÇİP KULAGINI KESMİŞ

yesil cin dedikleri bu mu : D denemek lazım ama ben bundan sertlerini her türlü icmisimdirde bi bunuda denemeq lazım : ))

ABsynth in içinde kaktüs özü wardır. Kullanılan kaktüs çok zehirlidir ve halüsinojenik etkisi wardır. sadece alkollü bi içicek değildir. Uyarıcı özelliği çok fazladır. Türkiye'ye girişi tabi ki yasak. Çok az ülkede bulunur absynthe. Hollanda, Prag, Ukrayna ve Bosna hersek'te olduğunu biliyorum.

Ayrıca Kulağını kesen Da vinci değil, Van Gogh'tur. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

yalnıs nilgilendirme için pardon ama sonucta kulak gitmiş adamın :D

bi filmde wardı bu ya :D

adam ufak bişi içiodu sonra o kanatlı yeşil hatunla konuşmaya başlıodu :D

HAHAHAHAH hiç tavsiye etmem arkadaşlar
halüss görüosun resmen :] bi arkadaşımın
babası ingiltereden getirmişti :] getirmez
olaydı HAHAHAH

beyler ben çok merak ediyom ya ama tersten görurum die çekiniyorum:d

Tr De Yasak Bu Içki Ben Denedim ,ne Raki Ne Viski Bişeye Benzemez Bu Melet ...bunu Hatunla Içiceksin Ondan Sonra Gör Neler Oluyooo...

Orjinal absynth getirebilen arkadaş warsa. Prag'tan olursa süper olur. Parasını vermeye hazırım. Tabi önce bi pazarlık yaparıs. İçmedim, istiyorum çok.

Pragdan iki sene once arkadas getirmisti..icinde fare zehiri bile olduguna rivayet
var..bir sekerli icebilirsin ama bir de daha guzel yontemi var, kafa da bulursun..

Ayrica cok yerde yasak..

Neyse buyuk uzun bir bardagin icine koyuyorsun absinthium u, (absynth i yapan
en iyi markalardan) ama bir dikisle icebilcegin kadar koy birazcik fazlasi olabilir,
dikkat cok serttir...sonra bunu yakiyoruz biraz yanmasina izin verdikten sonra,
bardagin ayni boyutundan uzerine bir bardak koyuyoruz ve atesin sonup icinde
gazin birikmesini bekliyoruz..sonra iki bardagi acarak hic bir yere kacmasina
izin vermeden gazin hepsini icimize cekip absynthi dikiyoruz. dikkat bardak sicak
olabilir...ama yani direk 1-4 saat ucuyoruz...manyaq bir sey.

Beyler Eger Isteyen Warsa Ben Fransadan Getirebilirim

kafa yapmak ıcın prag fılan taqılmayın bende cok daha guzel yontemler war ;)

enes kardesim bana getirsene :D :D

benım kuzen 15 ınde gelıo smırnoff ıce la teqıla sıparısı werdım walla smırnoff ıce bı aralar wardı TUrkıyede artık yok .... manyaq bısey ıcme sansı bulanlardanım bende...

way koç sen getirebilirsinde fiyat nolcaq?? hem fransadada yasak diil mi??
pazarlık karşılığı baqablrz :goz: bi pm at konuşalım

bu arada arklardan biri bi filmden bahsetmiş o film avrupa muhabbeti:D
gsl filmdir..

beyler yurt dısından buraya gelişi 300 dolar bu meledin ben iyice ögreniyim sizede yardımcı olurum

bunu bı fılımde gormustum geyık muhabbetı dıye fılımdı bunu ıcıyodu adam la kızkardesı sonra kafaları guzel oluyodu bırbırlerıne sarkıyolardı yanı sakatt bosverın ramazan ramazan ...

Yeşil Peri Dedikleri Bu İşte:)
! dubleden sonra halisilasyon görüyosun ( :

bi içkinin üzerine bu kadar yorum yapılırmı..

demek enteresan bişeymiş...
getirtebilirsem RAMAZAN'dan sonra içip bu konuya yorumlarımı yazıcam...

Geri