8 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz iddiası

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
Muğla'nın milas ilçesinde, 8 yaşındaki erkek çocuğun tecavüz ve şiddete maruz kaldığı iddia edildi. çocuğun babası ve birlikte yaşadığı kadın gözaltına alındı. milas'ın kırcağız k ...

Muğla'nın Milas ilçesinde, 8 yaşındaki erkek çocuğun tecavüz ve şiddete maruz kaldığı iddia edildi. Çocuğun babası ve birlikte yaşadığı kadın gözaltına alındı.

Milas'ın Kırcağız köyünde yaşayan A.M.Ö (32), dün gece, 8 yaşındaki oğlu B.Ö.'nün hasta olduğunu belirterek, 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Acil serviste tedavi altına alınan B.Ö.'nün solunumunun zayıfladığı belirlendi. Doktorlar vücudunda morluklar ve kalçasında yanık izleri tespit ettikleri B.Ö.'nün solunumunu normale döndürdü.

8 yaşındaki çocuğun işkence gördüğünü ve birden fazla fiili livata yoluyla tecavüze uğradığını belirleyen doktorlar, güvenlik güçlerine bilgi verdi.

CNNTURK

NE GÜNLERE KALDIK ALLAHIM :hhsopa

bizim burada olmuş ve benim haberim yok :p

kim yaptıysa toplanıp bi görmeli aslında ... :mad:

bu dünyanın çivisi çıkmış bee!

İnsan demek yanlış böyle hayvanlara!!!

+ böyle bir haberin nesine teşekkür butonu kullanmış arkadaşlar buda ayrıca düşündürdü beni!

hey allahım yaa akıl ver mıllete bu kadarda olmaz :mad:

Allah onları kahretsin seviyesiz mahluklar bu dünyayı kirletiyor pis sapıklar.

tam bir şerefsizlermiş yuh yani.

Dünya üzerinde hangi mahluk böyle iğrenç bir işe kalkışabilir. İnsan insanlığından utanıyor walla

idamı niye kaldır a.q bak nasıl lazım oluyo

yağlı kazık dönemine geçmek lazım gün geçtikçe kötüleşiyoruz ya

bu nasıl bir şerefsizliktir,Muğlada oturan herkesi suçluları bulmaları halinde yargıya bırakmadan öldürmeliler.

suclu cikarlarsa UZIyle ilk önce uvuzlarini sonra büste dogru yukari ondan sonra kafalarina sikmakla infaz edilmeleri dilegiyle

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muhannetim şaibliğimden fahişeliğin değil!!

yeni haberler aldım çocugu okula da göndermiyormuş babası parası yokmuş :mad: ama izmirdeyken okula idiormuş annesinin yannda.solunum yetmezliği varmış ve ilgilenen olmamış boğulacak duruma gelmiş ama şu anda iileşiormuş ayrıca vücuduna kızgın ütüyle işkence yapmışlar :mad::mad:

Geri