8 Mbps'e kadar paketine 1 milyon abone

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Türk Telekom tarafından Mayıs ayından itibaren kullanıcıların beğenisine sunulan 8 Mbps’e kadar internet tarifelerinden yararlananların sayısı dört ayda 1 milyon kişiye ulaştı.

turktelekom_logo_haberici.jpg

Türk Telekom, bu altyapının en verimli ve etkin şekilde kullanılması hedefiyle de çalışmalarını sürdürüyor. Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını tespit ederek, kullanım alışkanlıklarını en iyi karşılayan ürün ve hizmetleri sunan Türk Telekom, mayıs ayı içerisinde de 8 Mbps’ye kadar hızlı internet paketlerini tek bir fiyat altında toplamıştı.

Tüm internet servis sağlayıcılara 4 GB, 6GB ve limitsiz seçeneklerle sunulan 8 Mbps’e kadar hızlı ADSL hizmetine gelen yoğun talepten duydukları memnuniyeti anlatan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, “Tüketicilerimize en son teknolojiyi, kolay anlaşılabilir ve uygun fiyatlı çözümlerle ulaştırmaya devam ediyoruz. 8 Mbps’e kadar hızlı ADSL hizmeti de tüketiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İlk ay sonunda kullanıcı sayısı 100 bini geçerken, şimdi ise 1 milyona ulaşmış durumda. Bu tarifeleri kullanıcılara ulaştıran İnternet Servis Sağlayıcıları sayesinde, daha yüksek rakamlara da ulaşılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Keşke şu kota işini de kapatsalar da, millet soktuğu kafasını çıkarsın TTnet'ten. :durdurun

:hhmanD ReLax ReLax

İndirim yapicaz dıyorlardı ve 3g cıkınca fıyatlar dusucek dıyorları ne oldu neyse azımı bozmayım

Ben hiç fark etmedim. Telekom speedtest sitesinden test yaptım, öncesiyle sonrası arasında bir fark yok. Sadece 3 TL daha fazla ödeyeceğim. Zaten işin pu*luğu 8 katına değil, 8 kata kadar demeleri. Bu 1 katı da olabiliyor.

la ßu en son teknoLojisi ise Japonya kopardı işi :D

Geri