8 Askerden Mardinli Olanı PKK'lı Çıktı..!

ALIEN_07

Türk Genci
HH Üyesi
Reaction score
0
76226.jpg

Ramazan Yüce'nin, askere gitmeden önce Türk bayrağını yakmaktan ve PKK"ye destek vermekten dolayı tutuklandığı, amcasısının, dayısının ve yeğeninin de PKK"ya yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.

Yapılan araştırmada Ramazan Yüce'nin 21 Mart 2002 nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sonrası, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandığı anlaşıldı.

Bu bilginin ortaya çıkması akıllarda bir başka soruyu gündeme getirdi.

Sivil hayatında PKK lehine çalışmalar yürüten ve bu suçtan tutuklanan bir kişinin nasıl olup da PKK'nın en yoğun saldırı bölgesi olarak seçtiği Şırnak'a ve oradan da sınıra gönderildiği sonusu ise şu ana kadar cevap bulamadı..

Ankara'da askeri bir savcı tarafından sorgusu yapılan Ramazan Yüce'nin 12 askerin şehit edildiği çatışmada PKK'ya bilgi sızdırıp sızdırmadığı tartışılıyor..

TÜRKİYE ONU BU VİDEOYLA TANIDI

Ramazan Yüce, kaçırıldıktan bir süre sonra PKK'nın yayın organı ROJ TV'de yayınlanan görüntülerinde söylediği sözlerle Türk halkını hayal kırıklığına uğratmıştı..

Şaşırmadım...

şaşırdım :saskin

sicile bakılmıo demek ki askere alınırken..bakılmasa bile, sınıra giden askerleri tombaladan seçer gibi seçiolar demek ki ..eğer öleyse bu haber çok normal o zaman

neyin olması gerektiği konuda da belli ne işi var en yoğun bölgede ekmeğine yağ sürmüşüz resmen bu bir ihmal...
düşünüyorum da bu kadar pkk yanlısı eylem taşlar sopalar molotof kokteyli fln otobüs yakmalar gürül gürül yapılıyo ses çıkaran yok(etkilibir çözüm getiren)
Bnce terörist dağdayken vurulabiliyosa şehirde de ben çakalım benide vurun diyen hainleri de kapsamalı(vur emri çıksın)

soysuz köpek

yazıklar olsun..baştan bişeylerin oldugu belliydi..bazı gercekler yawas yavas su yüzüne cıkacaktır...

zaten zorla soyletılmış olduguna ınanmak ıstedım ama adam cok ınanmıs duruyordu. bu buyuk bır utanç benım ıcın.

IDAM cezasi geri gelir insallah

bızım kadar ıhmalkar bı mıllet yoktur

bu durumda muhbirlik yapılması ve bilgilerin sızdırılması gayet normal ve olanaklıdır...

yazıklar olsun...yedikleri kaba etmekte üzerlerine yok bunların...

bilgiler için teşekkürler kuzen...

Bunu baştan beri söylüyorduk zaten..
O saatte o askerlerin oradan geçeceğini nerden bilir allahın dağdaki hanzoları ?

tevekküllü deil sadece 8 askerden cıkıp o ipnenin pkkyı koruma ve savunması

76226.jpg

Ramazan Yüce'nin, askere gitmeden önce Türk bayrağını yakmaktan ve PKK"ye destek vermekten dolayı tutuklandığı, amcasısının, dayısının ve yeğeninin de PKK"ya yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.

Yapılan araştırmada Ramazan Yüce'nin 21 Mart 2002 nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sonrası, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandığı anlaşıldı.

Bu bilginin ortaya çıkması akıllarda bir başka soruyu gündeme getirdi.

Sivil hayatında PKK lehine çalışmalar yürüten ve bu suçtan tutuklanan bir kişinin nasıl olup da PKK'nın en yoğun saldırı bölgesi olarak seçtiği Şırnak'a ve oradan da sınıra gönderildiği sonusu ise şu ana kadar cevap bulamadı..

Ankara'da askeri bir savcı tarafından sorgusu yapılan Ramazan Yüce'nin 12 askerin şehit edildiği çatışmada PKK'ya bilgi sızdırıp sızdırmadığı tartışılıyor..

TÜRKİYE ONU BU VİDEOYLA TANIDI

Ramazan Yüce, kaçırıldıktan bir süre sonra PKK'nın yayın organı ROJ TV'de yayınlanan görüntülerinde söylediği sözlerle Türk halkını hayal kırıklığına uğratmıştı..

Bu açıklama'yı sen mi araştırdın buldun buraya yazdın? Yoksa bir yerden görüp mü aldın? Eğer 2.ci sorumda cevap varsa. Verdiğin haberin kaynağını yazarsan bu haberi kullanacak arkadaşlar için daha iyi olur. Anlatabildim sanırım isteğimi. Ya da alıntı yazarsan daha güzel olur.

Zaten böyle bişey olduğu belliydi konuşmalardan

Bu açıklama'yı sen mi araştırdın buldun buraya yazdın? Yoksa bir yerden görüp mü aldın? Eğer 2.ci sorumda cevap varsa. Verdiğin haberin kaynağını yazarsan bu haberi kullanacak arkadaşlar için daha iyi olur. Anlatabildim sanırım isteğimi. Ya da alıntı yazarsan daha güzel olur.

Zaten böyle bişey olduğu belliydi konuşmalardan

:) :) :)

Kaynak :)

ilginç ;
o kadar suçu olan biri tutup doğuya gönderiliyor pkk lıların oldupu yere
oysaki benim bildiğim bu tür askerlerin özellikle doğuya gönderilmediğini biliyordum
bence bu TSK nın kendi başarızlığını örtbas etmek için uydurulmuş bir yalan olabilir
ya da tamamen bir komplo ;

saldırı saat 00:00 da başlamasına rağmen
helikopterler saat 4:35 civarlarında geliyor

neden destek geç gönderildi
bu konu hakkında kimse birşey demiyor ,TSK tam bir başarısızlık yaşadı orada neden kimse bunu eleştirmiyor da
50 asker 150 pkk li tarafından ortada sıkıştırılıyor 30 'u vuruluyor 12 asker şehit 18 yaralı oluyor 8'i esir alınıyor,askerlerin şarjörü bitiyor vs vs.
buna rağmen kimse TSK yı eleştirmiyor esir alınan ( ya da alınmak zorunda bırakılan ) askerleri eleştiriyor ve onları suçlu buluyor

MEDYA SAĞOLSUN

Türk askeri esir alınamaz asla.Hain oldukları belliydi zaten orada cekilen fotolarından

Geri