77 tane çalışan şifre kırıcı prooramı

saol dark_crazy

teşekkürler dark_crazy

abi iyi de bunların ne işe yaradığınıda yazsaydın karsısına ne olur du hangi şifrelerini cözdüğünü falan

bunlardan başka sadece hızlı verimli bi şekilde rami kullanan MD5 kırıcı linkide verimisin eger biliyosan

2. 2X MD5 kırmak için duydugun yada gördügün kullnman şart bile degil program biliyosan paylaş zaten sanmıyor amam yoksa biliyomusn?

acikcasi ilk arkadasin dedigine katilmiyorum ben senden bunu beklemezdim. biraz daha aciklama olsaydi. link copy paste herkes yapabilir. Amacim yikici degil yapici elestiri. Tesekkür ederim yine de.

WRAR dosyam var ve password nedeni ile açılamıyor. Yukarıda verdiğin bir sürü program var ama hangisini kullanacağım. Ayrıca bir kaç program denedim, hepsi de satın almamı söylüyor, crack olanı yokmudur. Lütfen bu konuda yardım. Bye

Saolasın kanka işe yarıyor:)

ya arkadaslar acemiyiz kusura bakmayın nasıl çalışıyordu bu şifre kırıcılar hepten yabancı..biri bana yardım etsin..

şifreli winrar dosyalarındaki şifreyi kırabilen program hangisi yaww arkadaşlar bi el atın elimde patlıcak bir sürü şifreli winrar dosyam var bi yardım edin :( :(

abi iyi de bunları herhangi bir site için kullanamıyormuyuz ben acemiyim de

kardeş paylaşım için teşekkürler bunların nasıl kullanılacağınıda bir açıklarsan seviniriz.

benim msn yi patlattılar yardımcı olcak var mı?

Geri