76 Senede Ne Oldu?Atam Keşke Bizi Bırakmasaydın :(

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
i103084_io775886.jpg

ALLAH senden razı olsun arkadaşım ben bu konuyu ad vermiycem zamanında bi forumda açtım neredeyse aynı şeyleri düşünmüşüzki yazılar neredeyse aynıydı ve bu konu yüzünden BAN yemiştim sinirimden bidahada açmadım zaten o formu
ELLERİNE BİN KERE SAĞLIK:)

ya bunları gördükçe içim daha bi acıo inanamıorum nasıl bu hale geldik ya ama yalnız deiliz dimi arkadaşlar hala bu ülke atanın izinde değilmi...

Halkına küfreden bi başbakandan ne beklenir ki:Sopa

Edit By SıpA: Mesajının ilk kısmını editledim umarım tekrar böyle bişey yapmazsın ilk sölediklerin kötü sözler yakışmıor bizlere lütfen dikkat :goz:

surgery' Alıntı:
ALLAH senden razı olsun arkadaşım ben bu konuyu ad vermiycem zamanında bi forumda açtım neredeyse aynı şeyleri düşünmüşüzki yazılar neredeyse aynıydı ve bu konu yüzünden BAN yemiştim sinirimden bidahada açmadım zaten o formu
ELLERİNE BİN KERE SAĞLIK:)

ben nette gezerken foto halinde buldum valla forumdan falan almadım yapsam alıntı yazardım :) ama insanlar farklı zamanlarda aynı şeyleri düşünmüş olabilir . . . benim sadece aklımda bi soru işareti var inş başımıza gelmez provakeci arkadaşlar işi siyasete dönüştürmüzler inş...:eek:

nestor' Alıntı:
ya bunları gördükçe içim daha bi acıo inanamıorum nasıl bu hale geldik ya ama yalnız deiliz dimi arkadaşlar hala bu ülke atanın izinde değilmi...

Sen hiç merak etme arkadaşım ben senin gibi insanları gördükçe dahada çok inanıyorum buna biz hala ulu önderimizin peşindeyiz bırakmayada hiç niyetimiz yok..

bu arada SıpA beni yanlış anlamışsın benim yaptığım tam bu değildi zaten ben aynı şeyleri hissetmemize sevindim sadece okadar:)

Geri