75'lik dedenin sigara inadı...

crazyquake

.::®crazy™::.
Reaction score
0
7295.jpg

İzmir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 75 yaşındaki Mustafa dede, sedye üzerinde yatarken bile sigarayı elinden bırakmadı. 60 yıldır sigara içtiğini söyleyen Mustafa dede, "Ölsem de sigarayı bırakmam" diyerek inat yapıyor.

Kalp rahatsızlığı çektiği için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen 75 yaşındaki Mustafa Yıldız'ın sedye üzerinde bile sigara içmesi görenleri hayrete düşürüyor. Sigarayı asla bırakmayacağını söyleyen Yıldız, "60 yıldır bu sigarayı içiyorum. İçmekten bazen zevk alıyorum, bazen nefret ediyorum. Ama asla bırakmadım. Ölsem de asla sigarayı bırakmam" dedi.

Günde en az bir paket sigara içtiğini söyleyen Yıldız, sigaranın zararlı olduğunu bildiğini ve içilmemesi gerektiğini söyledi.

ALINTIDIR

Bende kullanırım ama bile bile lades bizimkisi..

yorum yaopmıorum,yapamıorm..
içmiorm,içmedim,içmeyeceğim,

içmediyseniz,içmiyorsanız,sakın ola içmeyin!

(bırak kardeşim sosyal mesaj wermeyi felan dmeyi::D:D)

hadi oradan benim ortim sosyal içerikli bir insandir içer ama genede tavsiye etmez ortim sosyaliten gerçekten iyi yaa :D :D :D :D

amca delikanlı adammış. :p

illa bacağı , kolu kesilecek de aklı başına gelecek . benim rahmetli dedemin bacağı kesilmişti sigara yüzünden

içmiorum ben sevmiorumda içen kız arkadaşta istemiom kendime

zuhahaha adamın kendi sigara olmuş be 60 yıl off be

üf beee dedenin kafadan duman çıkıodur bob marley gibi olmuş babalık

bu tür insanlar bacaklarını kaybetselerde sigarayı bırakamzlar

dedem benim yaaa

çok kötü bişi bu sigara ..

atın ölümü arpadan olsun misali

dediğimi yapın ama yaptığımı yapmayın diyor yane :D

bu kadar olmaz ya :(

olum bu adamın ciğerleri tekel bayi gibi olmuştur lan..organize sanayi bölgelerinden beterdir wallaa...adam hh e girse kesin forumun keşi olur:D:D
nette dolaşan keş remzi fotosundaki çocuk bunun torunu olabilir mi acep_:p

Geri