700 Liralık Telefon

ISpYI

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 0 telefon almak istiyorum , bütçem 700 lira bu fiyata alabilecegim en iyi telefonlar hangilieridi görüşlerinizi bekliyorum.

Androidlermi iyidir yoksa nokia c6-01 yada nokia 603'lermi lütfen ilgilenin konuyla :)

yokmudur yardımcı olacak biri

Android sistem tavsiye ederim. Mesela LG GT540 kullanıyorum ben ama daha büyük bir ekranlı bir telefon istersen LG'nin Optimus serisindeki diğer telefonlara bakabilirsin. Ayrıca kullandığım telefonun fiyatı da 499 TL.

Herzaman için Nokia derim

bu android işletim sistemi çok muhim birşeymi onu merak ediyorum ben değilse nokia c6-01 almayı düşünüyorum ama bu android işi kafamı karıştırıyor

Nokia alacağına eşşek al :D
mesela
Samsung Galaxy S WiFi 5.0
veya
Huawei U8800 IDEOS X5 2 GB
veya dha iyi birşey istersen
Samsung Galaxy Ace
mümkün olduğu kadar android almaya bak

hala almadıysan samsungtan şaşma derim androidli bi samsung al bence galaxy ace, wave, biraz daha çıkabilirim dersen samsun s serisini kullanmanı tavsiye ederim. nokia işletim sistemi hiç bi işe yaramaz ve pahalı, lg kalite olarak ii değil, htc şarj anlamında çok zayıf, iphone'a güç yetmiyor zaten.

alıcaksan samsung veya lg sarj çok gidenlerden al bak kafana göre onemlı olan öneri değil önerirsin 50 tane telefondan 1 bozuk olanı sana gelir :) bu işler böyledir.

BEn senin yerinde olsam 700 liralık telefon almam sadece birileri arayıp mesaj atacaksan sana 50 tl lik telefonda yeter ama ben internete gireyim kamerası iyi olsun dokunmatik olsun felan diyorsan paranıa z daha biriktir HTC ya da iphone al

Sahsen bende iphone 4s var memnunum ; )

Yıllarca çift telefon kullanan biri olarak Çin mallarından ve özellikle çok tavsiye edilen SAMSUNG ve NOKİA'dan uzak durmanı öneririm.. Finlandiya malı Nokia olsa da Kore malı Samsung bulsan da ikisin de de kendine özgü problemler çıkıyor zamanla.. Şu an elimde Galaxy'de var E72 de var ama iki cihazda şarj, görüntü ve önbellek konusunda kendince problemler çıkarıyor.. ısınma konusu ise ayrı bir dert.. Sana tavsiyem iphone 4. Bi operatörden taahütle ve taksitle alacaksın ve başın ağrımayacak, hemde uzunca bir süre.. 4S'e gerek yok şimdilik.. fiyat Türkiye'de uçuk.. Getirtebilirsen yurtdışından 4S getirt derim.. tabi bu da bir seçenek..

galaxy ace tavsiye etmiyorum gecen ay dogum günü hediyesi olarak kiz arkadasima almistim 2 hafta sonra cok takilma yapiyor diye tekrar ebayde satmistim.
bu arada elimde haftaya getirecegim (orijinal kutusu ve faturasiyla beraber) samsung galaxy 9001 modeli var kardesimin hani su 1,4 ghz olani 2 aylik iyi kullanilmis fiyati nedir bilen var ise bana buradan yada pm den ulassin bir zahmet.

arkadasim ben sana nokia dan sasma derim c6 lar iyi

Geri