70 milyonun ağzına “beton” dökün ki, “Allah” diyemesinler!

Ya hiç bir şey bilmiyorsunuz ama tartışıyorsunuz.Bu iktidarın arkasında kim var bilgin yok.BOP projesinden haberin yok.Dinler arası diyalogdan haberin yok ama gel AKP yi savun.Kendinize güldürmeyin önce bilgi sahibi olun sonra savunabilirseniz savunun.Kıt zeka konusuna gelince bana göre öyle ve bu forumda benim takdir ettigim bir yazara hakaret edildiginde,edilen şikayete,yazara denmiş dendigini biliyorum.

kardeşimmmm bildiklerini bizede anlat o engin bilgilerini: anlatta bilelim :slap

kardeşimmmm bildiklerini bizede anlat o engin bilgilerini: anlatta bilelim :slap

Senin gibilerin bazıları ya her şeyi biliyor ama saf ayagına yatıyor çıkarı yalan dolanları iktidar yapmak oldugu ve bundan sebeplendigi için kiminizde gerçekten hiç bir şeyden haberi yok ama sadece sömürülen dini duygularının gazıyla ahkam kesmeye kalkıyor.Gerçekten engin bilgilerimden faydalanmak istiyorsan önce samimi oldugunu göstermek için postuma teşekkürü bas.Sonra benim ve diger bilgi sahibi arkadaşların açtıgı yazıları oku tek tek ama önyargılarınızdan arındıktan sonra ve gel eksigin varsa söyle yardım edelim.Oku mutlaka oku yanlız Amerikan uşakgı medyaların yazılarını degil ulusal degerleri savunan yazarları oku ki Vatanın ve milletine,dinine ibadetine zarar gelmesin.

Ulusal gazetelerdeki yazıları okuki dinine ibadetine zarar gelmesin
Bu şakamı gerçekmi şakaysa çok yersiz laubali bi şaka ciddi ciddi söylenmişse aşırı derecede trajikomik

Ulusal gazetelerdeki yazıları okuki dinine ibadetine zarar gelmesin
Bu şakamı gerçekmi şakaysa çok yersiz laubali bi şaka ciddi ciddi söylenmişse aşırı derecede trajikomik

Evet ben zaten aklının almasını beklemiyorum.Sizler Amerikan yeşilleriyle,ab avrolarıyla beslenen basının dolmalarını yuttugunuzdan,Ulusal herşeye yabancılaştırılmışsınız.O nedenle sizleri yadırgamıyorum.Artık saat kuruldu emperyalizm dinimizede truva atları sayesinde su kattı ve ılımlaştırdı.Ulusal ne varsa düşmansınız ya Ulusal dedikmi garipsersiniz.Sizler kendi kültürünüze o kadar yabancılaştırıldınız ki Ulusal kelimesine ani tepki verirsiniz ve Ulusal=din düşmanı olarak bellersiniz çünkü size öyle belletildi ki kendi öz degerlerinize böylece saldırasınız ve böylece adam olamayalım ve emperyalizm bu sayede bizi sömürsün diye.

Yazıyı okurken kahkaha atmaktan ßa$ka ßir$ey yapmadım.İ$te sizin LaikLik AnLayı$ınız ßöyLe.Sen namazını kıLıyorsun her türLü ißadetinide yapıyorsun LaikLiğin getirdiği dinseL özgürLükLerin hepsinden faydaLanıyorsun ama yine de doymuyorsun ße adam!!!
Amacını açıkça söyLesene! Kimse sana ALLAH diyemessin dedi mi ? Kimse sen namaz kıLamassın dedi mi ? Kimse sana kurßan kesemessin oruç tutamassın dedi mi ? HAYIR!
Ekmeğini yiyip suyunu içtiğiniz üzerinde ya$adığınız ßu toprak parçasına az da oLsa saygı gösterin.ULu önderiniz Atatürk'ün iLkeLerini yaLandanda oLsa uyguLayın yahu.Yazık değiLmi Günah değiL mi üzerinde ya$adığın vatana ihanet ediyorsun!
Yuh diyorum size yuhh!
Dinin ya$ayan herkese MüsLümanı hristiyanı yahudisi herkes ßu üLkede dinini ya$ıyor.Dininin gerektirdiği $ahsi gerekLiLikLeri yerine getiriyor.İßadetinide yapıyor.Göğsünü gere gere ALLAH'ta diyor...
Sizin amacınız ßu üLkeyi ßöLmek,Laik sosyaL düzeni dinseL çıkarLarınız uğruna deği$tirmek ve ortaçağ karanLığına geri dönmek...GüLüyorum sadece sizLere...
Türkiye'de rahatsız oLan $eriat isteyenLere kapı açıktır...ßugüne kadar içinizden çıkanLara da açıktı ßu kapı...Kimseyi zorLa tutmaz ßu üLke...AnLayamadınız mı haLa neyin ne oLduğunu ... ?
Din $ahsi ßir konudur devLet idaresinden ayrı tutuLmaLıdır...
$u yukarıdaki dizeLerin anLamını manasını anLayamadınız mı yıLLardır bir asır oLacak neredeyse!

Benim dinim ulusal gazete okumadığımda zarar görebilcek kadar basit bir din olmadığından ve bu halkın büyük çoğunluğuyla aynı dini paylaştığımdan Ulusal gazete okuyun dininize zarar gelmez gibi bir cümledeki hatayı benim aklımın almayışından ziyade içeriğindeki safsataların güvenirliğinde aramakta yarar vardır

Bir ikinci nokta kendi kültürüne yabancı olarak gördüğünüz kişiler bizlersek şunu belirteyim tango vals bizim kültürümüz değildir cola şampanya bikini mini bunlar bizim kültürümüz değildir aslada olmadı
Bunlara yabancı olmaktan ve bunları kültürümüz diye önümüze sunan kişilerle aynı kültürü paylaşmamaktan onur duyarız

Kültürümüzü Fatihl'erden Kanuni'lerden bir miras sayarız kimsedende kendi kültürümüzü bize öğretme gafletinde bulunmasını beklemeyiz

Son olarak hitap şekline dikkat edersen sevinirim burda birbirimizin aklının kapasitesini ölçmekten ziyade içindeki düşünceleri adabında tartışabilmek esas olan
Zira kimseyle kayıkçı kavgası yapacak değilim bu saatten sonra
İyi forumlar...

Benim dinim ulusal gazete okumadığımda zarar görebilcek kadar basit bir din olmadığından ve bu halkın büyük çoğunluğuyla aynı dini paylaştığımdan Ulusal gazete okuyun dininize zarar gelmez gibi bir cümledeki hatayı benim aklımın almayışından ziyade içeriğindeki safsataların güvenirliğinde aramakta yarar vardır

Bir ikinci nokta kendi kültürüne yabancı olarak gördüğünüz kişiler bizlersek şunu belirteyim tango vals bizim kültürümüz değildir cola şampanya bikini mini bunlar bizim kültürümüz değildir aslada olmadı
Bunlara yabancı olmaktan ve bunları kültürümüz diye önümüze sunan kişilerle aynı kültürü paylaşmamaktan onur duyarız

Kültürümüzü Fatihl'erden Kanuni'lerden bir miras sayarız kimsedende kendi kültürümüzü bize öğretme gafletinde bulunmasını beklemeyiz

Son olarak hitap şekline dikkat edersen sevinirim burda birbirimizin aklının kapasitesini ölçmekten ziyade içindeki düşünceleri adabında tartışabilmek esas olan
İyi forumlar...

Her şeyi tek taraflı degerlendirme Ulusala taraf olan gazete en azından dinini çarpıtmaz diger dinci gibi görünüp,dine zarar veren gazeteler gibi en azından.Kendi kültüründen bahsederkende vals,tangoyu kolayı kendi Ulusal kültürümüzünbir parçası gibi görmende işte o size yalançı lokmalar yutturan emperyalist basının belletmeleridir.
Fatihi,Kanuniyi miras olarak görüyorsan o zaman da ararp kazıgı yiye yiye elimizde kalan şu üç beş topragada sahip çıkalım artık bu ülkeye arabın bedevinin zihniyetinden fayda gelmez sayın arap kültürü uzmanı.

İyi forumlar...

bence de burası biraz karışıtı resmen herkesin tuhaf tuhaf yorumları konuşmalrına dikkat etmmemsi vs...

Sana sorum $u.ßa$Lıkta onu ßeLirtmi$sin çünkü...Yazının içeriğide ßunLa temas ediyor.
Kimse sana ALLah diyemessin namaz kıLamassın oruç tutamassın vb gißi ßaskıLarda ßuLundu mu ? 80 yıLLık geçmi$te hangi dönemde hangi hükümet dinseL açıdan sana ßaskı yaptı ?

İslam dininde herkezin bildiği üzzere Allah'a cc. ibadetin yeri çok önemlidir.
Bu ibadetler Namaz oruç hac vs. vs. olarak ayrılır ama Kuran'ı Kerimde en çok üzzerinde durulan ibadet hiç şüphesiz Namaz kılmaktır bugün ülkede namaz kılma hakkı elinden alınmış insanlar kendi imkanlarıyla bir okulda namaz kıldığı zaman yobazlıkla suçlanıyorsa
Bugün bir belediye başkanı Kuran-ı Kerim dağıttığı için Laiklik karşıtı olmakla suçlanıyorsa bugün bir genç kızın Allah'ın emrine uyduğu için okuma hakkı gasp ediliyorsa
Bugün bu ülkede birileri çıkıp ben ezandan rahatsız oluyorum Bu ezanlar susmalı diyorsa Bugün cuma namazına gittiği için insanlar fişleniyorsa
Bugün Allah'ın ayeti olan Her nefis ölümü muhakkak tadacaktır yazsından rahatsız olan kişiler ortalığı ayaklandırıyorsa bugün doktor başıörtülü hastasına tedavi uygulamaktan kaçınıyorsa
Bugün hakkını arayana Rejim karşıtı yaftasını yapıştırmak bu kadar kolaysa Bugün efedimizin s.a.v doğumu kutlu doğum haftası etkinlikleriyle kutlanması rejim karşıtlığı olarak lanse ediliyorsa Bugün Veliler çocuklarını istedikleri takdirde din derslerinden muhaf tutma hakkını elde edebildiği halde istedikleri takdirde çocuklarını Allah'ın cc. Kelamı olan Kuran-ı Kerimi öğrenmeleri için Kuran kursuna gönderemiyorsa

Bu yazıdaki yorumlar yukardaki yazdıklarımla aynı orantıda haktır

Bugünden bahsediyorum dün sakalını kesmediği cübbesini çıkarmadığı için idam edilenlerden bahsetmiyorum bile

sizde kendi pencerenizden bakıyorsunuz kafanızı o pencereden bir çıkartın da sağa sola bir bakın bu ülkenin gerçekleri ne diye.....

al sana ülkenin gerçekleri :

işsizlik ,fakirlik , terör , kutuplaşma , v.s örnek çok[/QUOTE]

ülkenin bu kadar gercegi varken biz mi dedik git dava aç ortamı ger diye

Ben bu dama küfür etmek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor.?

Bende sana küfretmek istiyorum terbiyem bütün varlığıyla müsade etse de forum kuralları izin vermiyor işte..

Bu konuyu tamamıyla okuduktan sonra çok güzel bir şiir geldi aklıma
Maşalığı bulunduğu makamı peşkeşle maşalık makamı haline getirenlere ithafen..

Mahkeme kadıya müLk oLmaz beyLer..Unutmayın geLeceksiz muvaffakiyetLer hakikatte gizLi bozgunLardır..Bunun için miLLetin biLdiğini miLLetten sakLamayın..Konuşun...

HakimLer, savcıLar utanmayın siz
Bu mahkeme doğru oLmuyor deyin
Hem bunda ne var ki utanasınız?
AdaLet yerini buLmuyor deyin..

VeLveLeye tantanaya değmedi
HakLıLar zuLüme boyun eğmedi
DoLuya çok koyduk fakat sığmadı
Boşa koyunca da doLmuyor deyin..

OLduğunuz yeter oLman maskara
Hukuku öLdürür bu kadar yara
Cüppeyi çıkartın koyun kenara
Bu iş eLimizden geLmiyor deyin

Ateşin büyüğü rüzgarda parLar
Küçükse söndürür esen rüzgarLar
Suç diye birşey yok şahsi çıkarLar
AdaLeti hakim kıLmıyor deyin

Bize kaLsa karar verirdik çoktan
Baskı daha ağır haktan hukuktan
HüLasa farksızız bir korkuLuktan
Karar vermek bize kaLmıyor deyin

Mahkeme oLarak formaLiteyiz biz
Hakim Savcı bizim sade ismimiz
5-6 kocaLı avrat gibiyiz
Kimse vaziyeti biLmiyor deyin

7 savcı buLan 10 daha buLsa
10-15 hakimde yanyana geLse
Dokuzyüz biLmem kaç sayfa da oLsa
KıLıf minareyi aLmıyor deyin

İzimiz besbeLLi yürüdük karda
Tokmağı çeviren avrupaLarda
Barış derneği de artık dışarda
Bu vicdan bu sazı çaLmıyor deyin

Ne Lüzum var sayfa sayfa yaLana
Gidin size baskı yapan faLana
BöLücüyü suçsuz diye saLana
BunLar memLeketi böLmüyor deyin

Sus be Arif zaten yoktur neşemiz
Çok sıkıştık dar geLiyor köşemiz
Biz saLarız amma sayın paşamız
Korkuyor TÜRKEŞ´İ saLmıyor deyin

incubus84, avatarından niyetinin ne olduğu açıkça belli...

avatara göre niyet tahlili yapabiliyorsan
bir androide göre ülke gündemiyle pek yakından alakalısın

Ya Bu Yobazlar Yarın Bir Gün Tbmm ' Ye De Kapatma Davası Açmasınlar. Ben Anlamış Değilim Bu ülkede Neden Niye Niçin Neye Dayanarak Seçim Oluyor Getirmesinler Sandık Bize Yahuu.. Buu ülkede Demokrasi Sorunu Hiç Bir Zaman çözülmeyecek çünkü Millet Ak Diyor Devletin Bazı Kurumları Kara Diyorrrrrr... En Iyisimi Seçimlerde Biz Savcı Seçelim

Ya Bu Yobazlar Yarın Bir Gün Tbmm ' Ye De Kapatma Davası Açmasınlar. Ben Anlamış Değilim Bu ülkede Neden Niye Niçin Neye Dayanarak Seçim Oluyor Getirmesinler Sandık Bize Yahuu.. Buu ülkede Demokrasi Sorunu Hiç Bir Zaman çözülmeyecek çünkü Millet Ak Diyor Devletin Bazı Kurumları Kara Diyorrrrrr... En Iyisimi Seçimlerde Biz Savcı Seçelim

Arkadaşım sen şu anda suç işliyon.Devletin üstmakamındaki bir savcıya yobazlıkla suçlayamazsın.

Sen namazkılıyon oruçtutuyon camine gidip ibadet yapıyon devletin açmış olduğu kur-an kursuna gidiyon dışarda başını kapatıyon diye sana karışan varmı?

Peki sana bir soru daha senin babanı veya anneni veya kardeşini birisi vurup öldürse o zaman ne yaparsın ben söyleyeyim biat bey gibi ulamaya gidersin akıl almaya ne işin olur devletin savcısıyla hakimiyle haklıyı haksızı ulamalar belirler.

Türkiyenin başka sorunları yokmuş gibi üniversitelere türban olayını soktu yani türkiyenin en kanayan yarasıymış gibi eğer bu zihniyetle oy verenler varsa yazıklar olsun onlara
millet ak diyormuş hangi millet diyormuş kömürü bitenlermi unu mu bitenler pirinci bulguru bitenlermi diyorlar.

İşte bu türkiyenin mozaiği onlara oyverenler cahil okumamış kişiler.Bizler okumamış cahil insanları kandırmak çok basit onlara karaya ak beyaza kara dedimi işlem tamam bu gün vatikanda okur yazarlık %yüz ordaki insanı kömüre una pirince bulgura kandıra bilirmisin.

Eğer akp kpanırsa herşey çok kötü olacakmış kapatılmazsa daha kötüsü olacak bankaların yabancılarda haberleşmen yabancılarda devletin olmazsa olmaz olan fabrikaların yabancılarda uğruna şehitler verdiğimiz topraklarımız parsel parsel yabancılarda biat beyefendi güneydoğu projesini önce conilere açıklıyor puş abisinden onay alıp ondan sonra bizim basınımıza açıklıyor.Çünki o 12,5 milyar doları abd deki yahudiler verdi gap ın yarısını israilliler aldı onlara sulama kanallarını bitirsin diye çıkmışsınız yazıyonuz.

Devletin savcısı akp yi kapatamazmış nasıl kapatamazmış sen anayasanın 2, maddesinin içini boşalt ondan sonra çık ben suç işlemedim.2, madde nediyor değiştiremezsin teklif dahi edemezsin eğer edersen tokatı yersin bu işi sayın savcım yapmayacakda benmi yapacam suç işleyenler cezasını çekecek yalandan yere tv lere çıkıpda duygu sömürüsü yapma biat bey yeter artık ananıda al git 5 10 sene sonra elin conisi yönetecek bizi NE MUTLU TÜRKÜM VE LAİKİM DİYENE TÜRKİYE LAİK DİR LAİK KALACAK

şekerbank a.ş. - hollanda - rabobank

finansbank a.ş. - yunanistan - nbg national bank of greece

sitebank a.ş. - yunanistan - novabank

türk ekonomi bankası a.ş. - fransa - bnp banque nationale de paris

denizbank a.ş. - belçika - dexia group

fortis bank a.ş. - belçika/hollanda - fortis group

hsbc bank a.ş. - ingiltere - hsbc hong-kong & shangai banking co.

citibank a.ş. - amerika - citigroup

bankpozitif a.ş. - israil - bank hapoalim b.m.

millennium bank a.ş. - portekiz - banco comercial português

arap türk bankası a.ş. - libya - libyan arab foreign bank

deutsche bank a.ş. - almanya - deutsche bank

3. türkiye’de faaliyet gösteren yabancı ortaklı bankalar:
-------------------------------------------------------------------------------

yapı ve kredi bankası a.ş. - italya - unicredito

türkiye garanti bankası a.ş. - amerika - general electric company

akbank a.ş. - amerika - citigroup

oyakbank a.ş. - ingiltere - standard chartered bank

EĞER KAPATILMAZSA SATILACAK ENSON KALAN BANKALAR

türkiye iş bankası

türkiye cumhuriyeti ziraat bankası

halkbank

vakıflar bankası

anadolubank

tekstilbank

ÇIKPDA BANA AKP Yİ ÖVMEYİN

ya şu banka safsatasından başka şeyler bulun da katılmamak elde değil diyelim
bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış adamın öz be öz yeğeni bile bu bankaları boşaltıp milleti keriz yerine koymadı mı?
yine bu bankalardan içini boşaltan zat siyasi bir parti lideri değil mi?
gavurun parası var basıyo alıyo
global ve ekonomi bu işte
OYAK bak açılımı (ordu yardımlaşma kurumu) yani ordu mensubu yada emeklilerin fon olarak oluşturduğu bankayı satanlara
sıkıyosa sataşsanız ya?

Geri