Ya Bu Yobazlar Yarın Bir Gün Tbmm ' Ye De Kapatma Davası Açmasınlar. Ben Anlamış Değilim Bu ülkede Neden Niye Niçin Neye Dayanarak Seçim Oluyor Getirmesinler Sandık Bize Yahuu.. Buu ülkede Demokrasi Sorunu Hiç Bir Zaman çözülmeyecek çünkü Millet Ak Diyor Devletin Bazı Kurumları Kara Diyorrrrrr... En Iyisimi Seçimlerde Biz Savcı Seçelim
Arkadaşım sen şu anda suç işliyon.Devletin üstmakamındaki bir savcıya yobazlıkla suçlayamazsın.
Sen namazkılıyon oruçtutuyon camine gidip ibadet yapıyon devletin açmış olduğu kur-an kursuna gidiyon dışarda başını kapatıyon diye sana karışan varmı?
Peki sana bir soru daha senin babanı veya anneni veya kardeşini birisi vurup öldürse o zaman ne yaparsın ben söyleyeyim biat bey gibi ulamaya gidersin akıl almaya ne işin olur devletin savcısıyla hakimiyle haklıyı haksızı ulamalar belirler.
Türkiyenin başka sorunları yokmuş gibi üniversitelere türban olayını soktu yani türkiyenin en kanayan yarasıymış gibi eğer bu zihniyetle oy verenler varsa yazıklar olsun onlara
millet ak diyormuş hangi millet diyormuş kömürü bitenlermi unu mu bitenler pirinci bulguru bitenlermi diyorlar.
İşte bu türkiyenin mozaiği onlara oyverenler cahil okumamış kişiler.Bizler okumamış cahil insanları kandırmak çok basit onlara karaya ak beyaza kara dedimi işlem tamam bu gün vatikanda okur yazarlık %yüz ordaki insanı kömüre una pirince bulgura kandıra bilirmisin.
Eğer akp kpanırsa herşey çok kötü olacakmış kapatılmazsa daha kötüsü olacak bankaların yabancılarda haberleşmen yabancılarda devletin olmazsa olmaz olan fabrikaların yabancılarda uğruna şehitler verdiğimiz topraklarımız parsel parsel yabancılarda biat beyefendi güneydoğu projesini önce conilere açıklıyor puş abisinden onay alıp ondan sonra bizim basınımıza açıklıyor.Çünki o 12,5 milyar doları abd deki yahudiler verdi gap ın yarısını israilliler aldı onlara sulama kanallarını bitirsin diye çıkmışsınız yazıyonuz.
Devletin savcısı akp yi kapatamazmış nasıl kapatamazmış sen anayasanın 2, maddesinin içini boşalt ondan sonra çık ben suç işlemedim.2, madde nediyor değiştiremezsin teklif dahi edemezsin eğer edersen tokatı yersin bu işi sayın savcım yapmayacakda benmi yapacam suç işleyenler cezasını çekecek yalandan yere tv lere çıkıpda duygu sömürüsü yapma biat bey yeter artık ananıda al git 5 10 sene sonra elin conisi yönetecek bizi NE MUTLU TÜRKÜM VE LAİKİM DİYENE TÜRKİYE LAİK DİR LAİK KALACAK
şekerbank a.ş. - hollanda - rabobank
finansbank a.ş. - yunanistan - nbg national bank of greece
sitebank a.ş. - yunanistan - novabank
türk ekonomi bankası a.ş. - fransa - bnp banque nationale de paris
denizbank a.ş. - belçika - dexia group
fortis bank a.ş. - belçika/hollanda - fortis group
hsbc bank a.ş. - ingiltere - hsbc hong-kong & shangai banking co.
citibank a.ş. - amerika - citigroup
bankpozitif a.ş. - israil - bank hapoalim b.m.
millennium bank a.ş. - portekiz - banco comercial português
arap türk bankası a.ş. - libya - libyan arab foreign bank
deutsche bank a.ş. - almanya - deutsche bank
3. türkiye’de faaliyet gösteren yabancı ortaklı bankalar:
-------------------------------------------------------------------------------
yapı ve kredi bankası a.ş. - italya - unicredito
türkiye garanti bankası a.ş. - amerika - general electric company
akbank a.ş. - amerika - citigroup
oyakbank a.ş. - ingiltere - standard chartered bank
EĞER KAPATILMAZSA SATILACAK ENSON KALAN BANKALAR
türkiye iş bankası
türkiye cumhuriyeti ziraat bankası