70 milyonun ağzına “beton” dökün ki, “Allah” diyemesinler!

Senin gibilerin bazıları ya her şeyi biliyor ama saf ayagına yatıyor çıkarı yalan dolanları iktidar yapmak oldugu ve bundan sebeplendigi için kiminizde gerçekten hiç bir şeyden haberi yok ama sadece sömürülen dini duygularının gazıyla ahkam kesmeye kalkıyor.Gerçekten engin bilgilerimden faydalanmak istiyorsan önce samimi oldugunu göstermek için postuma teşekkürü bas.Sonra benim ve diger bilgi sahibi arkadaşların açtıgı yazıları oku tek tek ama önyargılarınızdan arındıktan sonra ve gel eksigin varsa söyle yardım edelim.Oku mutlaka oku yanlız Amerikan uşakgı medyaların yazılarını degil ulusal degerleri savunan yazarları oku ki Vatanın ve milletine,dinine ibadetine zarar gelmesin.

postuna neden teşekkür edeyim hala ayrı bir Türkiye de yaşıyor olman ve her yazında saçmalamış olman yüzünden mi

sana teşekkür değil sana :Sopa lazım

arkadaşlar bırakın yapsınlar..bunlar cesur insanlar.Allaha savaş açmışlar.....işte fransa ortada ne kadar medeni bir laik ülke..düşünceye hapis cezası.sonuçta laikliği icat edenler bir kul..Allahın kulu..allah kim ? laikliği icat edenlerin Rabb'i... şimdi burda hangisinin önceliği var..kim bu kainatın sahibi.Fransızlar mı.Haşa......sayın BOŞSAVCI sende bir gün öleceksin..O 'nun huzuruna sende ve senin gibi herkes çıkacak..ne cevap vereceksiniz..BEN SANA İNANMIYORUM EMİRLERİNİ YERİNE GETİRMİYORDUM .SENDEN KORKMUYORUM MU diyeceksiniz.deyin bakalım ne olacak..kimin ebediyen ahireti helak olacak.nasıl mahkemelerde kanuna göre hüküm verilir..suçlu neden ceza alır..anayasaya uymadığı için.aslı anayasa Kur-an dır.ALLAH'IN KELAMIDIR.inanan inanır inanmayan sonucuna katlanır.ŞİMDİ ALLAHA SAVAŞ AÇTINIZ..ALLAH HEPİNİZİ ISLAH ETSİN.O EN BÜYÜK VE BAĞIŞLAMASI BOL OLANDIR..KENDİSİNE KARŞI GELENLERİ HELAK ETMEKTEN DE ACİZ DEĞİLDİR.SABIRLIDIR..BEKLER .......................................BEKLER...............

..............İyice saçmalamıssın..içindeki pisliği buraya dökme içinde kalsın.Birileri cıkıp Yobaz diyorsa bir sebebi var....Allah inancı birtek sende var ve onu insanları mı aşılayacaksın.Akıllı ol.Herkes kendini biliyor.Allah a savaş da ne demek....

bahane bulmaya çalışılmıyor!!! var olan gerçekleri görmezden gelemeyiz kardeşim.gözümüz kör kulağımız sagır degil.her şeyin farkındayız.gayet isabetli bir iddianame hazırlanmış.ben o elleri öperim helal olsun.

öpün hocam öpün birgün sizide öperler hiç merak etmeyin

ülkenin bu kadar gercegi varken biz mi dedik git dava aç ortamı ger diye

Evet doğru söze ne denir.[/QUOTE]

ülkenin gerçekleri bunlar diye gözmü yumalım olacaklara. dava açılmasaydı bu gerçekler degişecekmiydi kardeş.

işsizlik , fakirlik ,terör , kutuplaşma v.s gerçekleri bu dava açılınca mı çıktı piyasaya ; zaten onlar hep vardı. şimdi dava açıldı diye mi çözüm getirilemiyor. o zaman bu davadan önce nerdeydiler bu sorunlar yokmuy du????

ülkenin bu kadar gercegi varken biz mi dedik git dava aç ortamı ger diye

Evet doğru söze ne denir.[/QUOTE]

öpün hocam öpün birgün sizide öperler hiç merak etmeyin

hocam niye rahatsız oldun ki laik türkiye cumhuriyetini korumaya çalışan bir insanın elini öpmek bana gurur verir...

sayin savcinin ellerine saglik dava acmakta gec bile kaldi. durmak yok yola devam sayin savcim.

Gizlimiz saklımız olduğunu nerden çıkardın
Avatardan ziyade yazdıklarımda niyetimi en açık şekliyle dile getiriyorum..(=

bizde niyetimizi açık şekliyle dile getiriyoruz ama avatarımızla bir şeyler anlatmaya çalışmıyoruz. bu tür fotograf kareleri bilinç altınızı gayet güzel anlatmaya yetiyor.ama buna fırsat verilmicek bu ülkede üzgünüm...

İslam dininde herkezin bildiği üzzere Allah'a cc. ibadetin yeri çok önemlidir. yani
Bu ibadetler Namaz oruç hac vs. vs. olarak ayrılır ama Kuran'ı Kerimde en çok üzzerinde durulan ibadet hiç şüphesiz Namaz kılmaktır bugün ülkede namaz kılma hakkı elinden alınmış insanlar kendi imkanlarıyla bir okulda namaz kıldığı zaman yobazlıkla suçlanıyorsa Pes ibadet yeri okulmu oluyor?Bu ülkede hattinden fazla cami var hatta okul sayısından fazla.BIRAKIN DA LAİK BİR ÜLKEDE ORADA BARİ EGİTİM YAPILSIN.
Bugün bir belediye başkanı Kuran-ı Kerim dağıttığı için Laiklik karşıtı olmakla suçlanıyorsa bugün bir genç kızın Allah'ın emrine uyduğu için okuma hakkı gasp ediliyorsa eVET KAMU GÖREVLİSİ OLAN HERKES LAİK BİR ÜLKEDE DİKKAT ETMEK ZORUNDADIR.bUGÜN DIŞ ÜLKEDE MÜSLÜMAN AZINLIGIN PARASIYLA İNCİLDE DAGITILSA aLLAH rAZI OLMAZ.Sen nasıl müslüman olarak türbanın Allah emri olduguna inanıyorsan bende Türbanın Allah emri degil fethullah emri olduguna inanıyorum.Tamam genç kız inansın.BAŞINI ÖRTSÜN AMA KAMUDA ÇIKARTSIN PERUK TAKSIN. VE TAKILIYOR HİÇ BİR DE PROBLEM OLMUYOR AMA SİZE OLUYOR MUTLAKA DİNİ SÖMÜRECEKSİNİZ
Bugün bu ülkede birileri çıkıp ben ezandan rahatsız oluyorum Bu ezanlar susmalı diyorsa Bugün cuma namazına gittiği için insanlar fişleniyorsa gÖREVİNİZ toplum içindeki yaraları kaşıyıp parsa yoplamak ya kim şikayetçi oluyor ki olsa bile hoşgörü göstermek bir erdem olamazmı?Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.Ramazan davulu olmadan oruca kalkamayız.Ezan olmadanda namaz vaktini bilemeyiz.Ben bu kadar büyük bir yalan duymadım Cumaya gidiyor diye insan fişleniyormuş.yalan oglu yalan.Ben senin lafı nereye getireceginide biliyorum.
Bugün Allah'ın ayeti olan Her nefis ölümü muhakkak tadacaktır yazsından rahatsız olan kişiler ortalığı ayaklandırıyorsa bugün doktor başıörtülü hastasına tedavi uygulamaktan kaçınıyorsa Hiç kimse rahatsız olmamıştır burada da yine bir laiklige aykırı kamu görevlisinin çıkacagına eminim.İşte bir çarpıtma daha hiç bir aklı başında doktor hastası başörtülü diye hastasına bakmamazlık yapmaz.Vatandaş cahil ya böyle böyle kandırıyorsunuz milleti YALAN söylüyorsunuz.Bu konuda işin saçmalıgı şudur muhtemelen baş kapalı doktor aç şuranı diyecek muayene için o diyecek ben namahremim eee böyle olursa doktorda git başımdan diyecektir.
Bugün hakkını arayana Rejim karşıtı yaftasını yapıştırmak bu kadar kolaysa Bugün efedimizin s.a.v doğumu kutlu doğum haftası etkinlikleriyle kutlanması rejim karşıtlığı olarak lanse ediliyorsa Bugün Veliler çocuklarını istedikleri takdirde din derslerinden muhaf tutma hakkını elde edebildiği halde istedikleri takdirde çocuklarını Allah'ın cc. Kelamı olan Kuran-ı Kerimi öğrenmeleri için Kuran kursuna gönderemiyorsa
Hangi hak hangi rejim karşıtlıgı bir şey söylüyorsan içini doldur.biz salak degiliz Milli günlere özellikle alternatif günler yarattıgınızı çok iyi biliyoruz.Evet Milli,demokratik,bir ülkede ülkenin bölünmez bütünlügüne kastedilen ülkede özellikle Vatanına ihanet içinde olan ve emperyalizmin uşagı tarikat ve şeyhlerin oldugu bir ortamda her şey yasal olmalı ve denetlenmeli bir örnek vereyim bugün bii içimizden yıkmak isteyen bir yunan böyle bir açıgımızı degerlendirmek için ülkesine düşman insanlar yetiştirebilir ajanları sayesindeki bugün böyle bir çok oluşumun olduguna inanıyorum olmasa böyle Ulusal degerlerine düşman ve küfreden bir nesil yetişemezdi.
Bu yazıdaki yorumlar yukardaki yazdıklarımla aynı orantıda haktır

Bugünden bahsediyorum dün sakalını kesmediği cübbesini çıkarmadığı için idam edilenlerden bahsetmiyorum bile

Ben size ne diyim daha?Sonuç Din sömürüsünde üzerinize yok.

Geri