70 Cdlİk İngİlİzce Setİ (Çok Farkli Bakmadan GeÇme Sakin!)

slm 27nci cd ye kadar geldim denedim bazıları açılmıyor neden olabilir bir fikri olan var mı yardım lütfen

baba ya bu işe 50 ytl dion bunu internetten indirirsek 50 ytlee-den fazla gelir kota olayı :D
güzel paylaşım saol

Bravo KardeŞ İnana İndİrecem Bu Firsat KaÇmaz Çamurdan Olsun Bunlar Bende Olsun :)

ellerine saglık mükemmel bi kaynak koymuşsun

Banan 30 ytl verin...

_onur_' Alıntı:
baba ya bu işe 50 ytl dion bunu internetten indirirsek 50 ytlee-den fazla gelir kota olayı :D
güzel paylaşım saol
Bana 30 ytl verene bu seti komple gönderirim kargo da benden :) Burdan indirmekle kasmayın hiç boşa :) İlgilenen olursa PM atsın.:durdurun

teşekkürler paylaşım için umarım yararı olur.

hala ındırıyomm superrr elıne saglık kardess..lınklerolmez dımı

arkadaşlar merak etmeyin linklerin başına bişi gelirse bende yüklerim(kendi hostuma indirmiştim şimdi burda oranın linkini verirsem 2TB lik bw biter mazallah :D )

paylaşım için teşekkürler. yalnız rapid 2 saat beklettiği için indirmem zaman alıyor. sitede konunu uzun tutabilirsen çok sevinirim.

mükemmel paylaşım dostum ama inşallah ben indirene kadar rapid kaldırmaz dosyayı. paylaşıma aşık oldum uzun zamandır bööle bişii arıyodum. artık nickini nerde görsem benden bi teşekkürün war. paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

Arkadaşım Çok teşekkürler. Ancak bir şey belirteyim. 70. cd nin Part 2 si yok veya ben göremedim :) Eğer onuda ilave edersen severim.

arkadaşlar açmak için hangi programı kullanıyorsunuz??? ben açamadım...izlemek için??

arkadaşlar açmak için hangi programı kullanıyorsunuz??? ben açamadım...izlemek için??

Lütfen bir cevap ... İmdat....

değerli kardeşim 70. Bölümün Part 2 si yok 3 var fakat 2 si yok eklememişsin...!!!

Sanırım sonuna kadar indiren olmadığı için kimse oralı bile olmamış...

Cevabını bekliyoruz...

Saygılar.

OSAKKA' Alıntı:

Lütfen bir cevap ... İmdat....

değerli kardeşim 70. Bölümün Part 2 si yok 3 var fakat 2 si yok eklememişsin...!!!

Sanırım sonuna kadar indiren olmadığı için kimse oralı bile olmamış...

Cevabını bekliyoruz...

Saygılar.

Arkadaşım Ben Gom Player diye bir proğramla izliyorum.Yanlız onunlada açmaz ise codec problemin vardır.Codec yüklemen gerek.

Eyvallah etliegmek kardeşim...

Geri