7 Liraya 482 Km Gidebilen OtomobiL

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
tesla_model_s_elektrikli_otomobil.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil10.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil11.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil2.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil3.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil4.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil5.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil6.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil7.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil8.jpg

tesla_model_s_elektrikli_otomobil9.jpg

26 Mart'da tanıtılan ve sipariş alınmaya başlanan Tesla S için 5.000 dolar depozit yatırılıp sıraya girilebiliyor.

5 yetişkin ve arka tarafta iki çocuk olmak üzere 7 kişinin rahatlıkla seyahat edebildiği Tesla Model S, 0'dan 100'e 5.6 saniyede çıkarken son sürati de 209 km/s.

Tamamen elektrikle çalışan spor sedan Model S; 257, 370, 482 km olmak üzere üç farklı menzile sahip bataryalara sahip. Lityum-iyon bataryalar 120V, 208 V veya 240V çıkışlardan 45 dakikada şarj edilebiliyor. Amerika'daki ücretlendirmeye göre 7 TL'lik bir şarj ile 482 km yol alabiliyorsunuz.

Tesla Model S'in Amerika'daki satış fiyatı 49.900 Dolar civarında... Kullanım maliyetlerine bakıldığında hiç de pahalı sayılmaz, ne dersiniz?

walla süper haber diye buna derim.
günde 120 km yol yapıorum.verdiğim benzin parasının haddi hesabı yok

bataryanın kullanım ömrü ne kadar ki :) kaç saatte şarj oluyomuşş. bide şarj için araba kiti var mı :))))))

türkiye ye girdiği anda fiyatı 100000$ ama olsun ne demek 480 km ye 70 liraya gidince dua ediyoruz:D

türkiye ye girdiği anda fiyatı 100000$ ama olsun ne demek 480 km ye 70 liraya gidince dua ediyoruz:D

arkadaşım bi hususta haklısın.. ülkemize giriş yaptığı anda tabi yaparsa KDV si ÖTV si ile o fiyatı bulmaz ama yaklaşır.. ikinci husus ise 480 km ye 70 liraya mı gidiyorsun sen.. kilometre se 700 bin lira yakan arabanı değiştir bence .. sanırım 1950 model 8 silindirli chevrolet kullanıyorsun

adamlar yapıo
türkiyeye gelse 100 bin dolar dan asagı girmez piyasaya işte yani bize nasip olmaz :):):):)

arkadaşım bi hususta haklısın.. ülkemize giriş yaptığı anda tabi yaparsa KDV si ÖTV si ile o fiyatı bulmaz ama yaklaşır.. ikinci husus ise 480 km ye 70 liraya mı gidiyorsun sen.. kilometre se 700 bin lira yakan arabanı değiştir bence .. sanırım 1950 model 8 silindirli chevrolet kullanıyorsun

ben 1962 model mustang kullaniyorum km ye 800 yiyor.

tşkler....eline sağlık.

almak lazım aslında bundan bi tane yoksa bu benzin parasından iflas etcez görünüşe göre:):):)::)

ben 1962 model mustang kullaniyorum km ye 800 yiyor.

eminmisin senin mustangin 1962 model olduguna!!!!!!!!!!!

Ford Mustang, Ford tarafından Ford Falcon modelinden esinlenerek üretilen otomobil, ilk kez 9 Mart 1964'de Ford'un Michigan Dearborn'daki tesislerinde üretilmiştir. 17 Nisan 1964 yılındaki New York Fuarında görücüye çıkan otomobil 1964 yılında başrolünde Sean Connery'in oynadığı James Bond Altın Parmak (film)|Goldfinger(Altın Parmak) filminde boy göstermiştir.

wuwwww süper bişey ya :D

Geri