6s Tv Yayin AkiŞi

ya siz programı eksik yazmışsınız.

her 10 dk da bir reklam aralarında kestane nasıl pişirilir pişirmeden once nasıl çizilir diye urun tanıtımlarını eklemeyi unutmusunuz..

bence sahsen basketbol izlemektense maçın tekrarını izlerim.
fener once avrupada maç kazansın ondan sonra başkalarının programına baksın bence
60 kusur deplasman maçından sadece 9 galibiyet almışsınız. sizin sadece oynadığınız saha içi maçtan fazla bizim galibiyetimiz var...

fenerbahcenin büyük olduğu tek konu aziz yıldırımın kara paralarıyla şişirdiği bütçeniz. başka neyiniz büyük

sporda büyüklük parayla değil sportif başarıyla ölçülür.
ali şen babanız bi keresinde ne demişti

bir takımımızavrupadan bir gun kupa alıp gelecek ve bu takım fenerbahçe olacak demişti. dili sürçmüş galatasaray olacak tabiki diycekti alışkanlık üzere fenerbahçe çıkıvermiş ağzından

bravo colaka bizde anlatıyoz ama anlamıyolar

hacker_boy_turk' Alıntı:
cogu gercektır meslela ufea kupası meselesı:D

öncelikle emegine saglık. iste tek gercek bu UEFA cup. Var olanda Var sizde yok!... :biggrin

00:30 da hatırladığım kadarıyla şu vardı:

33:30 Korku Fİlmi: 6 kasım :D

çok iyi ya eline sağlık .. :D:D

:saskin :saskin :saskin başka birisi buna benzer konu açsa fenerbahçe hakkında basıyosunuz ama hemen yaygarayı???:hhsopa:hhsopa:hhsopa:hhsopa

:biggrin Galatasarayı çekemeyenler çatlasın. Kupa var Kupacık var siz önce onu alın ondan sonra konuşun..

fbtv yayın akışı sabahtan akşama kadar aziz yıldırm yavanlavı ve avvupa hezmetleri (alt yazı geçer o arada ne yapalım avrupada yüzümüzün güldügü tarih yok)

hacker_boy_turk biraz sakin ol flood yapmışsın :D

Sagol kardesım napıyosun ıyımısın bellı oluyoo gene devam yanı ama dıkkat et cumartesıye kadar burdayım :D herkes gıtmıs hersey bıtmıs bee bıraktıgım gıbı degıl hackhell uzuldum valla

Meriç Tunca'nın Bu Esprilerini Çok Soğuk Bulsamda O Da Haklı Be Kardeşim Bizi Bu Hale Getirenler Oldukça Her Espri Yaptığını Sanan Yazarda Bu Açığımızdan Ekmek Yiyecektir Ne Diyelim Bizi Bu Hale Getirenler Utansın :mad:

dostum en azından zamanı dolduracak bir tarihimiz var.
fb tv ne yapıyor sabahtan akşama kadar.(izlemediğim için bilmiyorum)
sanırım konuşma özürlü başkanlarının hayat hikayesini yayınlıyorlardır durmadan:durdurun

sacmalik

millet biraz sacmalamismi bana mi öyle geliyor. gs'liyim ama ilk önce güldüm acikcasi. yorumlari okuyana kadar tabi.

fb'nin sportif basarisi tartisilmaz aslinda, basarili takim. fakat "fenerbahce cumhuriyeti" gibi bi slogan atan bir takimin tr'de isi ne? slogandaki etik yanlislar bi yana buna izin verenleri ne etmeli? :Sopa

Geri