6s Tv Yayin AkiŞi

bide fenerin avrupadaki unutulmaz maçlar serisi çıkmış piyasaya toplam 2DİSKETT

hakkatten yau,
güLünüz geçiniz..
bunLar geçici şeyLer.. ;)
ama bir spor yazarı bu kadar komik oLmamaLı..:p

fenerlilere o yönden hayranım iki sene üst üste şampiyon oldular bide Manchesterin 18-22yaş arası 3. takımını yendiler havalarından geçilmiyo haa

sdtuslu' Alıntı:
fenerlilere o yönden hayranım iki sene üst üste şampiyon oldular bide Manchesterin 18-22yaş arası 3. takımını yendiler havalarından geçilmiyo haa

havamı atmışız.. benim niye haberim yok.. yoksa kendi "iç" dünyanızda "küçük" bi fener yarattınız ona mı inanıyosunuz..;) :durdurun..

içinde küfür oLmayan bütün sözLü ve yazıLı ataşmaLar zevkLidir ve Geyik'tir..
programı tartışmaya biLe gerek yok,tartışacak bir şeyimiz de yok,
az önce GS-Hertha BerLin maçını izLedim kanaLımızdan ama şimdi ne böLe maçLar çıkartabiLiyoruz ne de bu kadar korku yaratıyoruz rakipte..

σѕ¢αя'ѕ™' Alıntı:
havamı atmışız.. benim niye haberim yok.. yoksa kendi "iç" dünyanızda "küçük" bi fener yarattınız ona mı inanıyosunuz..;) :durdurun..

ne biliym şampiyonluklar eşit türkiye kupası desen fener en son aldığında tuncay şanlı 1 yaşındaymış uefa ve süper kupayı biz aldık fenerlilr hala konuşuyo büyüğüz diye aslında doğru da sayılır bizim bi şampiyonlar liginde başarımız yok sadece çeyrek final oynadık fener şampiyonlar liginde 0 çekerek adını duyurdu ya ondan öğünüyolar heralde....

KAPPPPAKKK

harıka bı yazo gs bu kadar ii anlatılır ancak

feneri anlatan siteler var aslında link verirdim de reklam olur

sdtuslu' Alıntı:
bide fenerin avrupadaki unutulmaz maçlar serisi çıkmış piyasaya toplam 2DİSKETT
uusta gs nınde gecen sezonkı sampıyonluk ve sike cd sı cıkmıs ne yazıkkı fener maclarını koymamıslar neden cunku deil bızı yenmek gol bile atamadınız sadece tuncayın bır baba hındısı var samıyenden sıcagı sıcagına :D he bu kdarıda olsun be

hacker_boy_turk' Alıntı:
uusta gs nınde gecen sezonkı sampıyonluk ve sike cd sı cıkmıs ne yazıkkı fener maclarını koymamıslar neden cunku deil bızı yenmek gol bile atamadınız sadece tuncayın bır baba hındısı var samıyenden sıcagı sıcagına :D he bu kdarıda olsun be

nobre elle atar anelka elle atar erciyes maçında skor 1-1 lusiano 88de topu kaleci gibi tokatlar gençlerbirliği maçında 90.dakikada alakasız bi penaltı beşiktaşla 2-2 biten maçta verilmeyen penaltılar tuncayın tümere arkadan dalışı hakemin es geçişi 2-2lik trabzon maçında skor 2-1trabzon lehineyken appiahın 6pasta fatih tekkeke arkadan çift dalışı ve verilmeyen penaltı+kırmızı kart bunlar varken hala gsnin şikesinden bahsediyosun tek bişey diyorum PESS sonra bi düşün cimboma 5gol atıp şampiyon olamamak mı başarı yoksaa fenere hiç gol atamadan şampiyon olmak mı başarı
Ha bide bahsettiğin bir baba hindi sonradan kime bindiydi iyi hatırla
"BİR BABA HİNDİ HERKES HADDİNİ BİLDİ:durdurun

işiniz gücünüz yok GALATASARAYLA UĞRAŞIYORSUNUZ.YAZIK VALLA ÇOK YAZIK ÜZÜLÜYORUM FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARA.BİZİM TAKIMIZ KÜME DÜŞSE BİLE GAM YEMEYİZ ÇÜNKÜ SİZ BAŞINIZ EĞİK GEZERKEN BİZ BAYRAKLARIMIZLA DÜNYAYI İNLETTİK.MAZİYE BAKAR AVUNURUZ.SİZİN BİR MAZİNİZ BİLE YOK.

hacker_boy_turk' Alıntı:
Sana Tek Kelİme Soyliycem 100. Yilinizda Kim Sampiyon Oldu ?????
işte fenerliler böyle şeylerle kendinizi avutsun
şampiyonluklar 16ya 16
türkiye kupası 15e 4 biz öndeyiz
uefa 1e 0 gene biz
super kupa 1e 0 gene biz
şampiyonlar ligi biz çeyrek final oynadık fener üst tura bile çıkamadı hala konuşuyolar

peki sen söyle fb türkiye kupasını aldığında sen kaç yaşındaydın?????

hahaha cok guzelmis

ama bunu FB versiyonu daha once verilmisti muhahahah

sdtuslu' Alıntı:
işte fenerliler böyle şeylerle kendinizi avutsun
şampiyonluklar 16ya 16
türkiye kupası 15e 4 biz öndeyiz
uefa 1e 0 gene biz
super kupa 1e 0 gene biz
şampiyonlar ligi biz çeyrek final oynadık fener üst tura bile çıkamadı hala konuşuyolar

peki sen söyle fb türkiye kupasını aldığında sen kaç yaşındaydın?????

muhahahha iste budur kardesim super demissin :D

mazlum5' Alıntı:
hahaha cok guzelmis

ama bunu FB versiyonu daha once verilmisti muhahahah

muhahahha iste budur kardesim super demissin :D

teşekkür ederim saolasın

puhahha olsa ancak bu kadar olurdu :D

sdtuslu' Alıntı:
ne biliym şampiyonluklar eşit türkiye kupası desen fener en son aldığında tuncay şanlı 1 yaşındaymış uefa ve süper kupayı biz aldık fenerlilr hala konuşuyo büyüğüz diye aslında doğru da sayılır bizim bi şampiyonlar liginde başarımız yok sadece çeyrek final oynadık fener şampiyonlar liginde 0 çekerek adını duyurdu ya ondan öğünüyolar heralde....

KAPPPPAKKK

bak canım öyle kapaklı konuşma olur mu. cok ayıp

Geri