6alatasaray Esprileri

Bir galatasaraylı olarak tebrik ederim sizi ama çekirge bir zıplar bilemedin iki kere üçüncüyü tahmin edersiniz artık bu işin ali samiyenide var bunuda unutmayın lütfen!!!!

Bence bu konu sabite taşınsın her dönem aynı şey oluyo zaten :D

biz olmasak nasıl sevinceksiniz nan :)

adamlar idmanda gol sevinci çalışmış helal valla:)

konfetiler falanda güzeldi herkez emin maçtan tabi ne diyelim tebrikler ve dalga geçmek en doğal hakları...

Genç Cska'lılar başarılar diler şimdiden:D

bir gs taraftarı olarak feneri tebrik ediyorum
ama espiriye gerek olduğunu düşünmüyorum

bende bi söz eklemek istiyorum...eşşeği her köyde aslanı kadıköyde....????:))))))

ahuahaua buna cok guldum bılmıyolar ki fenerbahce Galatasaray macı oynanacıgı gun paf ligdede mac yapıldı bari bilmiyonuz arastırın ne olmus pafdada Galatasarayı yenmısmıyız yendısek bole bır şey yazcam deyin =)
arkadaşım paflarla çıktığını varsayarsak fb nin maça paf takımı a takımda oynuor die paf maçına çıkmayacakmı birileri sen kafanı yorma paflarlada yeneriz sizi paf maçına çıkacak 11 cengaverde buluruz unutma sarı lacivert renkler yeter size

ezik heryerde eziktir :))))

ezikler geseye Japon bayragi vermisşş EhuehuhehuhuHUHUuhHuhuuu

ne diyelim kurt kocayınca ..tlerin maskarası olurmuş kocadık artık bu işi denizliye ve pendikspora devrettik :hhuzgun

Semih'in golünden sonra Adnan POlat Saatine Baktı
SAAT :19.05 :D

Gs le dalga geçmeyin beyler turk futbolunun bi tarihiniz varsa oda gs nin izi vardır ona göre

Geri