64 Gb Lik Usb Bellek

MADMAX26

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar.bir tanıdığımın yurt dışından getirdiği SONNY 64 gb lık usb belleği hiç bir şekilde kullanamadım.içine bilgileri atıyorum.ama göremiyorum.özelliklerden baktığımda içinde kullanılan bir alan var gözüküyor.ama nedense hiçbir şekilde bilgi gözükmüyor.bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

seninkini bilmem ama ben gecen yıl kızarkadasıma şu cin mallı flash belleklerden almıştım,oda aynı sorunu veriyordu bilgileri atıyordum, sonra bilgisayara bir daha taktığımda yine aynı sorun oluyordu yani bilgiler orda olmasına rağmen göstermiyordu,bende bicimlendiriyordum mecburen sonra bir süre sorunsuz calısıyordu ve tekrar aynı hatayı yapıyordu,anlaşılan arızalıydı,seninki çin malı felan mı yoksa orjinal sony'mi bilemiyorum ama sana tavsiyem önce bicimlendir ve tekrar dene eğer hala aynı sorunu yapıyorsa sanırım arızalıdır,garantisi felan varsa gönder derim kolay gelsin

o flash diskler şişirme belleğe sahipler sana 64 gb gözükür ama daha küçüktür ve verilerine zarar verir

Geri