Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
64-bit (x64) Windows 7 Beta 1 (7000.0.081212-1400) MSDN ISO Torrent
64 bit donanim lar icin GÜZEL BIR ISLETIM Sistemi torent olmasi biraz ugrastiriyor,ama hic yokdan iyidir, güzel paylasim lakin biraz daha genis bilgi ve resiMli anlatim yapabilirsen faydali olur, crack? SORUNU HALEDILMIS MI FINALE DOGRU BU ARA VERSIYONLARLA Micro(p)Soft ses GETIR (me)YE cALISIYOR ayda iki BuilD BU NE hiz ? MasAllah BAKALIM BU IS NEREYE KADAR UZAR SATIS STRATEJILERI NASIL VE NEYE DAYANACAK yama gelmezse vista gibi ;diyenler cogalacak LAKIN VIST(Ayi) kullanmadan atlama yapanlar VEYA KÖTÜ DENEME YASAYANLAR ICIN MERAK edilen bir KAYGI VERICI NOKTA malum FIYAT POLITIKALARI DEGISMEZSE yine KAN KABEDECEK vs,, PAYLASIM ICIN SAGOL:
32 bit sürümünü forumda verdiğim crack'le aktive ettim.Gayet stabil çalışıyo,64 biti indirmekle meşgulüm bittiğinde aktivasyon sonucunu yazarım.Malum Torrent.Mesajınız için teşekkürler.
Büyük bi ihtimalle forumda verdiğim bu crack işe yarayacaktır.Denemenizi tavsiye ederim.
yok ben Build 6801 versiyonundan MEMNUNUM almiyayim 64 bit donanima sahip degilim GERCEKDEN DE GÜZEL dizayn ayrica saydamlik ve az bellek isin Cakasi GIBI windows 7 .:hhmanD kolay gelsin sabah bitirirsin herhalde indir bindir isini