6300 Buyrun!

d3hs3t1903

New member
Reaction score
0
6300 almayi düşünüorm fiyat olarakta uygun,özellikleride fena dil.Sizce almali miyim ii telefon mudur? 6300 i kullananlar biras bilgi werirse cok sewinicem....! tesekkurler.

6300 şu an nokia nın en çok satan cihazı.. Tasarım olsun özellik olsun... Bence çok güzel bi telefon

hem fiyat açısındanda...

tavsiye ederim.nokia nın en kibar tlf nu...

ben kulanıyorm arkadaşım mükemmel telefon en güzellı seslerının stero due kanal olması bence 6230dan sonra cıkan baba telefomn

bende almayı düşünüyorum arkadasım aldı cok güzel tlf en kısa zamnda bende alcam

o paraya alırsan pişman olmazsın
istediklerini yeterince karşılar

o telefonu alırsan pişman olmassın ;) başka bir model önerin dersende yine o fiyat aralığında az bişey daha oynar ama az sonyericsson W810i De Fiyat olarak bi bakmanı tavisye ederim sana

arkadaşlar n73 ü mü tercih edersiniz yoksa 6300
karar veremiyorum

630 modeline dandik diyen arkadaşlar heralde kendilerini bilmiyorular....dijital kaitede ses netleştirme özelliği,2mp kamera, radyo, bluetoot, ince çelik gözde tasarım ve maksimum kullanmayla bile 3-4 gün gien şarj başka ne istiyosunuz! www.nokia.com bakın bakalım ekstra özelliklerine...

bende 6300 kullanıyorum çok zarif ve estetik bi tel tek kelime HARİKA bi telefon

Arkadaşım 10 Numara Bir Telefon Ama N73 ü sorarsan 100 numara derim çok güzel n73 katk at güzel

ama 6300 al fiyatıda iyi özellikleride cok güzel

güzel telefon.aldığım ilk nokia ama memnunum

alabilirsen e65 al yok diyorsan 6300 black serisi al o daha guzel

tek kusuru ses seviyesi bence yeterince yüksek değil, diğer bakımdan arkadaşlara katılıyorum..

Geri