Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar ben 6230i kullanıyorum ama bilgisayardan birklip veya herhangibir video dosyası attıhımda açmıyor bunun için bi programmı gerekli elinde olan varsa gönderebilirmi gönderirseniz çok sevinirim
6230İ sambian işletimli değildir sadece java oyunlarını açar yani program telefonu değil ses ve görüntü telefonudur..ama ginede bazı oyunları yükleyebiliyosun...
ya arkadaşlar ben 6230i kullanıyorum ama bilgisayardan birklip veya herhangibir video dosyası attıhımda açmıyor bunun için bi programmı gerekli elinde olan varsa gönderebilirmi gönderirseniz çok sevinirim
Kim demiş 6230i için program yok diye jar uzantılı bir sürü program ve oyun var 6230i için
ing-tür sözlük
cep vakit
resim yapıcı bitmap painter
cep kuran cepte kuran okuma programı
buna benzer bir sürü program var bende
ayrıca uzantısı jar olan bir çok programı açar 6230i www.getjar.com adresinde 6230 i için sayısız program ve oyun bulabilirsin ücretsiz
ve yine de ben sana birkaç güzel program yollayayım istersen
dostum klipleri acman icin xilisoft diye bi program var onu indir 3gp ye donustur hem boyutunu dusuruyo hemnde uyarlıyo bende 6230i kullanıyorum ama buyuk videoların sesini siliyor soyleyim