61 Mbps AdsL = 0.27$ Şaka DeiL =)

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
ŞaŞırdınız tabi =) 61Mbps AdsL = 0.27$ 'La Japonyaya ait =)

Biz üLkemizde 1 Mbit sınırıza 50 yL vereLim miLLet 50 - 60 mbps internete ekmek parası kadar para versin... ne güzeL ya...

281856084ae877a8c3944.jpg

off yok artık be.....Böyle bişi bizde olsa müthiş olr :)

bi yine 50 liraya razıyız da arkadas bu 1 mbit ne ya

10tr byte kullanan ülkeler var diye duydum .. Bide japonya iletişimde en düşün rekor a sahip olsun o kadar .. TÜrkiye iletişim vergisi fiyet oranında en yüksek dünya rekorua sahip .. :S ttnet duy sesimizi

durum bu 45 ytl 1 mbpslimitsiz int kullanıyorum Allah kahretsin

şaka gibi ya...buralara gelmez o fiyat...:S

bizde de hızlılar başladı ancak vergisi algısı derken yine yukarda bu fiyatlar

ilerde düzelir zamanla

temennim bu ...

yapacak hiçbişey yok diyecek tek bişi var o da ttkom a kafam girsin...

ben 4 gb kotalı kullanıyorum bu ay kotayı aşmışım 45 tl fatura geldi gelde türk telekomun kulaklarını çınlatma

Türkiye'nin Utanç Tablosu Dünyaca Onaylandı

İnternet hızları ve fiyatları adında "İnternet World Stats Broandband Penetration" yaptığı araştırma ve incelemeleri detaylı bir rapor şeklinde dünya basınına dağıtıldı.

Türkiye'nin en yavaş ve en pahalı ( fahiş fiyat) internet kullanıldığı kıp kırmızı bir renk ile dünyanın ortasında belirlendi. Gerçekten utanç verici olan bu tablo şu anda internette tıklanma rekorları kırıyor.

Türkiye 20 Dolar ( 180 Dolara kadar ) Üstü internet fiyatı ve 4 mbit internet bağlantısı ile sondan 6 ncı olarak sırayı yer aldı. Birinci ise değişmez Japonlar olarak 61 mbps bağlantı ve 0,27 dolar sudan hatta bedava internet ücreti ile birinci oldu. Türkiye gene sınıfta kaldı...

İşte o utanç ve rezillik tablomuz:

2n69no5.jpg

japonyada en son 1 gigabit lik internet kullanımı başlamıştı..yanlış hatırlamıyosam bizim paramızla 60 tl ye denk geliyodu fiyatı.....adamlar yapıyo abi...:D

telekomun umrunda değil ki bu adamlar ceplerine indirdikleri paraya bakıyolar ben istanbulda oturucam ttnet asla kullanmam doping yada super online çok iyi kampanyaları var

Varya Japon olmak varmış.İlginç adamlar ama internetleri iyi.

Geri