6.sınıf Sbsde Türkce Ve İngilizce Full

aferin sana
biliyormusun bende girdim sbs ye
ve 80 soruda 61 netim var

ya sana tebrikler biliyomusn bende sbsye girdim ve 61 net bekliyorum benimde ingilizceden 2 yanlış türkçeden ise 3 yanlısım var. seni tebrik ediyorum tekrar :clap

ewt arkadaşlar gerçektende sorular çok kolaydı benimde 80 soruda 61 netim var ama sınavda bazı soruları yanlış okudugum için yanlışım çok aslında matematik batırmış beni benim türkçeden 3 yanlışım fenden 3 yanlışım sosoyalden 3 yanlışım ingilizceden 2 yanlışım var ama matematikten çook var o yüzden onu boş verinnnn.....

bencede kolaydı

ben de baktım veletlere ne soruyolar diye, hatırlıyorum da, bis 6. sınıfta böle şelerden snav olsaydık kesin Galatasarayı kazanmıştım =) şimdi çocuk olmak varmış...

Ben daha nezaman açıkLanacağını biLmi0rm =)

ama !nqiLizce fLL diğeRLeRi t0mbaLak =)

75 net vaRdır 90 s0rudan...

benin netim nasıl

ya arkadaşlar sizce benim netim nasıl 80 soruda 61 netim var :saskin

benim netim nasıl?

arkladaşlar sizce benim netim nasıl ?80 soruda 61 net

sınav kolay olduğu için pek ahım şahım parlak bi sonuç değil ama bana kalırsa iyi, ama unutma daha gireceğin iki sınav daha var ve bu ortalamaya en az etki edeni, derslerin ağıırlığı vs. de eklenince başarı ortalaman daha yüksek olur sanırım:)

ne güzel inşallah iyi bi puan alırsın 2 sene sonrada ben öss ye gircem inş bende iyi bi yere gelirirm...

aferin ama sorular gerçektende kolaydı

sınav kolay olduğu için pek ahım şahım parlak bi sonuç değil ama bana kalırsa iyi, ama unutma daha gireceğin iki sınav daha var ve bu ortalamaya en az etki edeni, derslerin ağıırlığı vs. de eklenince başarı ortalaman daha yüksek olur sanırım

ewt ama puannım güzel bence
355 ile 376 puan arası bişeler

Geri