6 Pc 1 Arada !

Marko Paşa

Suskun Nefer
Reaction score
0
New York’lu Endustriyel Mimar Fredrik PERMAN’ın bir ev için tasarladığı birgisayarı tanıtmak istiyorum.

1zqvl0w.jpg

Duvara monte edilen bu dev pc, server olarak tasarlanmamış. Çok şaşırdım. Sadece dekor olsun diye yapmışlar. & anakartı birbirine uyacak şekilde devreleyip Aluminyum levyaya monteleyip, akrilik karbon bir kapak yaparak görüntü yapmışlar.

2z3z8ev.jpg

25zkppy.jpg

Bu bilgisayarın özellikleri hakkında kendi sitesinde bie bilgi yok. Ama 6 anakartın bağlı olduğu bu dev pc’de 6 powersuply’nin olması beni endişelendirdi. Yani 6 anakartı birlikte çalıştırmak için 6 suply gerekmez. Gövde gösterisi yapmış tasarımcımız. Amaç tasarım. Çünkü kullanışlı bir bilgisayar olsa 17″ monitör koymazdı duvara

5jtdg7.jpg

Tasarım olarak süper yani odaya uumu bakımından. Ama pc olarak 5 para etmez diyebilirim daha gözümle görmeden. Çünkü böyle güzel bir sistem olacaksa su soğutuculu bir şema yapılabilir ve dev bir lcd televizyon ile entegre çalışabilirdi.Yinede paylaşmak istedim çünkü ülkemizde malesef iç mimari bu kadar gelişmiş fikirlere sahip değil​

öksüz doyuran gibi 6 pc yi toplamışlar heueh :D

Taşındı...........

marko kardes aslında dedıgın gıbı govde gosterısı yapmıs olabılır power suplıy ılw e ama soylede bır dıumum var bordlar da akım cekmekte monıyor 200 wt desen kullanmıyor 150 wat bord yer belkı bu sebebten bırde ıde kablolarında dolayı ayrı guc kaynagı kulanmıs yada zorunlu olarak kullanmıs ama performansa gelınce bıraz aptallık bence cunku ınvıdıaslı tecnolojılı hazır deskoplar var kasa o arkadasın yaptıgı 6 makıanyı 1 adet alıen ware notbok yada deskop yada acer peredator kasalar fazlasını yapıyro tabı burda onemlı olan bu durumda bordların nasıl ırtıbatlandırıldıgı neyse yıneden ıyı bır calısma

Geri