6.HH Geleneksel Göze Çarpanlar Sonuçları

forumda bi tane kreş toplulugu vardı bebelere fazla gurultu yapmayın diye kızdım onlardan ikisi bana cok kızmıs olacakki en sevilmeyen uyede gordum kendimi :D

şaka bi yana ugrasanlar maximus ve şirineydi galiba onlara cok tesekkurler zor iş yaw oturup bunları saymak zaman ister, kafa ister ;)

öncelikle 3-4 yerde liste bası olduum ıcın arkadaslara tesekkur ederım benı siz var ettiniz :D

maxi & sirineye valla cok ugrastınız güzel olmush zor iş tahmin edebilioRum

maxi o kadar buna yogunlastıkı arabasını bıle hala satamadı o derece :D :D

ellerine sağlıkkk tek tük de olsa ismimis geçioo :)

çok çelişkili çıkmış sonuçlar
sanırım bunun sebebi
en sevilen ve en sevilmeyen üyeler 3 aşağı 5 yukarı aynı :)
nası iş bu???

Avatar Birincisi Olmuşum Gider Ayak ;)
Elinize SağLık Maxsimus sana Yardım Eden Şirine' ninde Eline Sağlık Oy Veren Herkese' de Teşekkür Ediy0rum ;)

aralarda az çok bulunuyoruz...buna da şükür =)
emeğinize sağlık maxi ve şirine ikilisi ;)

çok mütevazısın ispik :):)

gerçekten eline sağlık maximus . şirineyide unutmamak lazım tabi büyük emek vermişsiniz elinize sağlık

BENİM DİKATİMİ ÇEKEN BAŞKA BİR ŞEYDE JACHAL I EN TEMBEL LER ARASINDA GÖRMEK
YUH DİORUM VALLA BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM KİM VERMİŞ O OYLARI GERÇEKTEN MERAK ETTİM

FLeTCh®' Alıntı:
çok çelişkili çıkmış sonuçlar
sanırım bunun sebebi
en sevilen ve en sevilmeyen üyeler 3 aşağı 5 yukarı aynı :)
nası iş bu???

listebaşı aynı :D

bi kaç yerde ikinciliiimiz üçüncülüümüz olmus herkes sağolsun ama en önemli olan en sevilende tavan yapmak deerparty ile beraber bi baska duygu hepinizden Allah razı olsun sevildiğimiz kadar severiz :)

bide ilginç bi kısım mod olmayıpta 5 en ii mod oyu almak oda güzel onlarda sağolsunlar ben bide en ii yorumda tavan yaparım diodum da kısmet diilmis :D

en güvenilir en arabulucu cana yakın ve en ii yorumcu da da 2. ve 3. lüğe vs.vs laik görenler için ayrıca tesekkür ederim

maxi&sirine tabiki en büyük tesekkürü siz hakediosunuz sizede sonsuz tesekkürler ...

En sinirli ve en iyi yorumcu kategorilerinde ilk 3 e girmişim :D teşekkürler

abi en ii yorumcuda 2 ayrı nestor var benden başka nestormu var forumda?
:):):)
yinede sağol güzel çalışma olmuş sayende dikkat çekici olduğumu ve hakkımda ukala die düşünenler olduğunu öğrenmiş oldum:)
saygılarımla..

Eline saglık cok guzel bi calısma ortaya cıkarmıssın ben fazla yerde yokum bunu bi ara kopmustum ona baglıyorum.kopmamında nedenleri yok degil hani

kaç günde saydın dai sen bunları emeğine sağlık walla

Geri