6 bin 500 lira maaşı beğenmiyorlar!

6.500 tl lik ne iş yapıyonuzki.

Bu ülkede ne kaçakçılık biter ne hırsızlık biter ne korsan biter.

Sen bi kesime 600 milyon maaş verip diğerine onun 10 katı para veriyorsan olacaklara kefilsin demektir.

sistemin boşluklarından faydalanan şımarık evlatları bunlar. hesap sorulmaz, denetlenemez, her istedikleri oldurulur, ama yinede sunulan imkanları beğenmezler.

6500 Lira Alsalar Sokaklara Dökülürmüydüler Akıl Var Mantık Var.

Alışveriş Merkezlerinde %50 indirim Yazarlar Altında (%50 ye kadar) yazar Kücücük. Hükümetin Yaptığıda Bu İşte

Doktorların anlaşrak yaptığı eyleme katılım çok azdı.Bilmem bunu biliyo musun? katılanlşarda zaten ak parti karşıtı olanlar.diğerleri alacakları parayı duyunca vazgeçtiler herhalde.eylem yapılan günde sağlık çalışmlarına bi engel teşkil edilmedi.Sen 6500 alsalar diyosun asıl almasalar dökülürdüler sokağa...

bu iş tam olarak öyle değil.ancak döner sermaye de para varsa o kadar para alabilecekler.yoksa alamayacaklar.

hayatlarında bundan daha az maas almamıs ki adamlar, askari maasla gecinmeye calıssınlar bakalım

ulan hiç kafanız basmıyo be.utanmadan ben şukadar para alıyorum adamlar 6500 beğenmiyo diyosunuz.ne yaptınız ki siz doktor kadar para almayı hakedecek? maçanız yedi mi tıp fakültesine girmeyi? girseniz de 6 yı fakülte 5 yıl ihtisas ve 2 yıl mecburi hizmeti.(akademisyenliği saymadım bile).kıçınız sıkışınca hayatınızı emenet ettiğiniz adama maaş bişmek kendi hayatınızı para ile ölçmek olur.

10 yıllık hekimim. Devletin bana verdiği maaş: 1350 TL. Nöbet parası: 200 tl. (15 nöbet tuttuğum halde 4 nöbet parası aldım yıllarca.) ve döner sermaye alıyorum. (1003 tl). Beyin cerrahıyım. Hiçbir hastadan 1 tl para almış değilim. İnsani duygularım ve onur ve de gururumu yitirmeden hala halkımıza hizmet vermekteyim. 1,5 yıl önce ev aldım. 10 yıllık kredi çektim. Hiç param yoktu. 112 milyarlık evin 100 milyarını banka kredisi çektim. (banka müdürü kıyak yaptı doktoruz diye.) 12 milyarını elden borç aldım. Özel hasta bakmıyorum. Özele gel muhabbeti yok yani anlayacağınız. Aldığım maaş iyi para. Nereden baksan 2500 tl. ve bu para 10 yıldır aldığım en yüksek meblağ. Ancak: hükümet bundan 5 yıl önce doktora 5-6 milyar para veriyorum demeye başladı. Neden ben hiç göremedim o parayı. Şimdiki hesaplarda da 6,5 milyar tamamen traş. Yalan. 1350 maaş 1000 döner sermaye alıyorsan 2000 maaş 350 döner sermaye alacaksın. Hesap bu kadar.
Benim gibi çalışan binlerce doktor arkadaşımız var. Her meslekte olduğu gibi çürük yumurtalar da mevcut. Onları da allah ıslah etsin.
Geçen hafta içinde 2 tane insanın hayatını direk olarak kurtardım. Günlük yaptığım ameliyatları saymayalım. 2 hasta ölmek üzereyken geldiler ve ben onları bugüne kadar ki bilgi beceri ve el manipülasyonumla yaptığım ameliyat sayesinde hayata dönderdim. Bu ameliyatı yapmasaydım veya orada olmasaydım bu hastalar öleceklerdi. Bu hastaların kalan hayatlarını yaşamak için neyi var neyi yoksa bana vereceklerilni biliyorum. Çünkü ölücekken ölmeyen insan bundan sonraki hayatını sırf yaşayayım diye yaşar. Para da olmasa 3 nefes fazladan almak en büyük zenginlik bu insanlara göre. (ZAmanı gelince hepimizin anlayacağı üzere).
İkinci olarak şanssızlık dolayısıyla zarar gören bir hastanın açacağı tazminat davasından ödenen tazminat miktarları çok yüksek. 500 milyar tazminat davası. Nasıl ödeyeceksin. Sen de hata yapma diyebilirsiniz. Fakat hata yapmanıza gerek yok tıpta. Bir hasta tamamen sizin dışınızda nedenlerden dolayı zarar görebiliyor. 6 yıllık tıp eğitimim ve 10 yıllık doktorluğum boyunca anladığım en büyük hesap 1+1 in sonucu 2 çıkmıyor. Adli açıklarımız da var. Kolaylıkla cezalandırılabilirsiniz.
Neyse uzattım. Doktorlar düşman değil arkadaşlar . Sizin babanız kardeşiniz anneniz veya sizden birisi.
Saygılar

Unutmadan; tam gün yasası bir çok doktora iyi gelebilir. Şu anda devlet hastanesi bağlantısı ile para kazanan doktorları üzebilir. Ancak halkımıza çok zararı dokunacak. İşin içinde birisi olarak söyleyebilirim. Kendinizi ve ailenizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz doktor sayısı giderek azalacak. Buna tamgün yasası yanısıra sağlık bakanlığının diğer politikaları yol açacak.

10 yıllık hekimim. Devletin bana verdiği maaş: 1350 TL. Nöbet parası: 200 tl. (15 nöbet tuttuğum halde 4 nöbet parası aldım yıllarca.) ve döner sermaye alıyorum. (1003 tl). Beyin cerrahıyım. Hiçbir hastadan 1 tl para almış değilim. İnsani duygularım ve onur ve de gururumu yitirmeden hala halkımıza hizmet vermekteyim. 1,5 yıl önce ev aldım. 10 yıllık kredi çektim. Hiç param yoktu. 112 milyarlık evin 100 milyarını banka kredisi çektim. (banka müdürü kıyak yaptı doktoruz diye.) 12 milyarını elden borç aldım. Özel hasta bakmıyorum. Özele gel muhabbeti yok yani anlayacağınız. Aldığım maaş iyi para. Nereden baksan 2500 tl. ve bu para 10 yıldır aldığım en yüksek meblağ. Ancak: hükümet bundan 5 yıl önce doktora 5-6 milyar para veriyorum demeye başladı. Neden ben hiç göremedim o parayı. Şimdiki hesaplarda da 6,5 milyar tamamen traş. Yalan. 1350 maaş 1000 döner sermaye alıyorsan 2000 maaş 350 döner sermaye alacaksın. Hesap bu kadar.
Benim gibi çalışan binlerce doktor arkadaşımız var. Her meslekte olduğu gibi çürük yumurtalar da mevcut. Onları da allah ıslah etsin.
Geçen hafta içinde 2 tane insanın hayatını direk olarak kurtardım. Günlük yaptığım ameliyatları saymayalım. 2 hasta ölmek üzereyken geldiler ve ben onları bugüne kadar ki bilgi beceri ve el manipülasyonumla yaptığım ameliyat sayesinde hayata dönderdim. Bu ameliyatı yapmasaydım veya orada olmasaydım bu hastalar öleceklerdi. Bu hastaların kalan hayatlarını yaşamak için neyi var neyi yoksa bana vereceklerilni biliyorum. Çünkü ölücekken ölmeyen insan bundan sonraki hayatını sırf yaşayayım diye yaşar. Para da olmasa 3 nefes fazladan almak en büyük zenginlik bu insanlara göre. (ZAmanı gelince hepimizin anlayacağı üzere).
İkinci olarak şanssızlık dolayısıyla zarar gören bir hastanın açacağı tazminat davasından ödenen tazminat miktarları çok yüksek. 500 milyar tazminat davası. Nasıl ödeyeceksin. Sen de hata yapma diyebilirsiniz. Fakat hata yapmanıza gerek yok tıpta. Bir hasta tamamen sizin dışınızda nedenlerden dolayı zarar görebiliyor. 6 yıllık tıp eğitimim ve 10 yıllık doktorluğum boyunca anladığım en büyük hesap 1+1 in sonucu 2 çıkmıyor. Adli açıklarımız da var. Kolaylıkla cezalandırılabilirsiniz.
Neyse uzattım. Doktorlar düşman değil arkadaşlar . Sizin babanız kardeşiniz anneniz veya sizden birisi.
Saygılar

Yasayla birlikte 6500 olacak.Sen uyu...

dışarıdan bakıldığında vatandaşın yararına gibi görünsede bu hükümetin hiç bir dediğine inanmamak gerektiğini düşünüyorum. en iyi yaptığı iş sürekli olarak halkı bölüp insanları biribirlerine karşı kışkırtmak. taktik her yerde aynı: kendi yönetim zaafiyetlerinden dolayı çıkan sorunlara tepki gösteren mağdur meslek gruplarını, kurumları yalan yanlış bilgilerle halka şikayet ederek bunlar üzerinde baskı kurmak, sindirmek. işin doğrusunu bir de doktorlardan dinlemenin faydalı olacağını düşünüyorum. birgün bizim de aynı tezgahtan geçmeyeceğimizin hiçbir garantisi yok. çünkü her ne kadar ali babacan milli gelirimizin avrupa birliği ülkelerininkine yaklaştığını söylese de benim ve hala birçok insanın gelirinin artması için ilk önce bir maaşımızın olması gerekiyor. herhalde milli gelirden kastı kendisinin de üyesi olduğu cemaatin geliri.

dışarıdan bakıldığında vatandaşın yararına gibi görünsede bu hükümetin hiç bir dediğine inanmamak gerektiğini düşünüyorum. en iyi yaptığı iş sürekli olarak halkı bölüp insanları biribirlerine karşı kışkırtmak. taktik her yerde aynı: kendi yönetim zaafiyetlerinden dolayı çıkan sorunlara tepki gösteren mağdur meslek gruplarını, kurumları yalan yanlış bilgilerle halka şikayet ederek bunlar üzerinde baskı kurmak, sindirmek. işin doğrusunu bir de doktorlardan dinlemenin faydalı olacağını düşünüyorum. birgün bizim de aynı tezgahtan geçmeyeceğimizin hiçbir garantisi yok. çünkü her ne kadar ali babacan milli gelirimizin avrupa birliği ülkelerininkine yaklaştığını söylese de benim ve hala birçok insanın gelirinin artması için ilk önce bir maaşımızın olması gerekiyor. herhalde milli gelirden kastı kendisinin de üyesi olduğu cemaatin geliri.

dışıda bir içide sağlık adına hizmet veriliyor.Sen inanmamak lazım diyosun yobazlık sizin yaptığınız.

Saygılar

şu dediğine kargalar bile güler , tavşanlar bile inanmaz

bu nası bi yalandır nası bi halkı salağa almaktır ki , kalkıp da bunları yazabiliyorsunuz
adamlar 6-7yi veriyoruz deyip vermiyorlar ne demek yaw :D

o bordrolar kime kesiliyor peki o ödenekler kime veriliyor ?

buna kadir bile inanmaz :goz:

Bu yasak neden getirildi :

Hastaneye Gidiyoruz , SSK mızı ya da Bağkur umuzu her neyse Artık Ödeyip Hastaneye gidiyoruz .. Doktor Bize

Ofisime Gel orda bakayım .. Çünkü Milleti dolandıracak . Hepsi için söylemiorum ama bir kısmı böyle .. Ben zaten Devlete Paramı veriyorum nnie Bi daha para vereyim ? Gel muayeneme orda bakayım orda parasını al ne güzel iş !

Sonuna kadar Katılıyorum

Doktorlar Az mı maaş Alıo ? Güldürmeyin insanı ..

Hepsinin Evlatları Özel Okula Gidio , En güzel mekanlarda oturuolar Parası bol ve Az kazanıolar .. o Zaman Bizim gördüklerimiz doktor deil başka biri ..

Bu yasak neden getirildi :

Hastaneye Gidiyoruz , SSK mızı ya da Bağkur umuzu her neyse Artık Ödeyip Hastaneye gidiyoruz .. Doktor Bize

Ofisime Gel orda bakayım .. Çünkü Milleti dolandıracak . Hepsi için söylemiorum ama bir kısmı böyle .. Ben zaten Devlete Paramı veriyorum nnie Bi daha para vereyim ? Gel muayeneme orda bakayım orda parasını al ne güzel iş !

Sonuna kadar Katılıyorum

sen dolandırıcı görmemişsin.niye devlet kasabı devlet manavı devlet oto sanayisi yok? sıra sağlığa mı gelince devletçilik anlayışınız uyanıyo? niye köprüye para verirken lan devletin köprüsü vatandaşa paralı mı olur mecbur bu devlet benim ulaşımımdan niye demiyosun?starbucks da kahve içelim ama sağlık hizmetini bedava alalım değil mi? yok öyle yağma! suyla çalışmıyo bu motor canlarım

beğenmedikleri 6500 olacağı iddia edilen maaş değil tabi
bunun kat kat fazlasını kazanan doktorlar durumdan şikayetçi

devlet hastanesinde çalışan doktorlara verilen maaşa oranla yaptırılan iş yeteri kadar komikti.bu da doktorları özel muayenehane açmaya sevk ediyordu.şimdi çıkarılan yasa ile bunun önüne geçilmeye çalışılıyor.doç. prof olan doktorlar için hastane hem ayak bağıdır hem de özel bakacakları müşteri bulabilecekleri bi yerdir(işin maddi yönü düşünüldüğünde) ancak sanmayın ki bundan sonra doktorlar özel muayehanelerini bırakıpta koşa koşa devlet hastanesine gelecek.
Doktor verilen miktardan fazla kazanıyorsa özel çalışır az kazanıyor hastaneye gelir olay bundan ibaret.

Bu bağlamda hastaların daha kalitesiz bir sağlık hizmeti alacağını söylemek yanlış olmaz.Zaten ne alınıyordu ki daha kötüsü alınacak, acil servise gittiğinizde şikayetinizle ilgili soru sorup "kan tahlili yapılacak mı doktor bey" diye sormazsanız kan tahlili bile yapmamak için taklalar atan doktorlar varken boşverin özel hastanelere gidin, ödeyin farkı katılım payını herneyse en azından adam gibi tedavi görün

Geri