6-7-8/04 banko kuponum

atn42

New member
Reaction score
0
2en9mkx.jpg

herkese bol şans

Yahu nasıl oluyorda bunlara inanıyorsunuz anlamıyorum ki!

Bankoymuşşş tahmin vermek kolay sonucunuda yazsana...

Kumardan kim adam olmuşta sizler olacaksınız..

Yahuu bir düşünün bir kere...

İ.B.B. spor ligin üst 5 sırasındaki herkesi yenmiş ama gidiyor orta sıralardaki bir takıma yeniliyor. Olacak iş mi?

Onuda boşver..

Bursa spor lidermiş... ama geçenlerde yenilmiş?

Yahu ilk defa şampiyon olma şansı yakalamışsın. en yakın takipcisiyle 5 puan farkı var ama yeniliyor..

Yavv öle bir şans gelecek elimin tersi ile itecem nedemek yaa canlarını dişlerine takım yine yenmelerini sağlarım ama gelin anlatın...

Yine 4 büyük olarak adlandırılan klasik sonu göreceksiniz..

..:.. ya bende oynuyorum ıddaa ama zaman gecırmek ıcın fazLa kaptırmayın kendınızı gecen arkadasımın bırı 250 tL bastı kuponun bırıne neymıs bankoymus aL sana banko tutturamadı tabı :D uzuLdum ama ..:..

basket maçı yatırdı:crying:

Geçmiş olsun , kuponunda direk fulhama odaklanmıştım kesin tutardı.

Basket tahminleri bana kumar gibi geliyor , son saniye hooop üçlük yaf insanın kalbi patlar...

Yahu nasıl oluyorda bunlara inanıyorsunuz anlamıyorum ki!

Bankoymuşşş tahmin vermek kolay sonucunuda yazsana...

Kumardan kim adam olmuşta sizler olacaksınız..

Yahuu bir düşünün bir kere...

Sonuç seçenekleri malum biri kaybeder biri kazanır, yenişemezlerse berabere biter bu kadar basit.

Neler gördük neler , kumardan adam olan yokta boşbakan olup ülke yöneteni var .(boşbakanlıkta hafife alınacak değersiz bir makam değil)

..:.. ya bende oynuyorum ıddaa ama zaman gecırmek ıcın fazLa kaptırmayın kendınızı gecen arkadasımın bırı 250 tL bastı kuponun bırıne neymıs bankoymus aL sana banko tutturamadı tabı :D uzuLdum ama ..:..

Uyarın için sağol:
Elbette herşeyin bir ölçüsü var, haddini aşmayacaksın ölçünü bileceksin sonra zor durumlarda kalabilirsin tabiki . Malesef çoğu insan iradesine hakim olmakta zorluk çekiyor...Hani derler ya bir musibet bin nasihattan daha etkilidir hah işte öyle cahil insanın yontulması için biraz musibete uğraması lazımki pişsin...

Forumları araştırırsanız göreceksiniz pişenler akıl bile veriyor :) ...

Geri