5610 mu 6500 slide mı yoksa n73 me mi???

merttt_03

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yeni telefon alcam ama hangisi alsam bilmiorum n73 me-6500 we 5610x-press müzikten birini almayı düşünüyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

n73 alam takozlasıo sonra cok yavaslıo telefon kameraya gırcen gec gırıo ama gzl gorunusu tel ın

bende zaten n73 me wardı ama arıza nedeniyle geri gönderdim para iadesi olcak ama n73 almam sanırım çünkü me hatalı üretim bence herkeste problem oluyo

n73 al derim n serisinden bir iki tel kullndım we güsel tawsiye ederim

telefon konusunda bilgi sahibi olan arklar warsa şu video kamera çözünürlükleriyle ilgili bişiy öğrenmek istiyorum.
n78:VGA @ 15 fps'e kadar
n73:CİF 15 fps'e kadar
6500:QCİF 15 fps e kadar
5610:VGA(15 fps),QCİF(30 fps)
anladıgım kadarıyla n78 ve 5610 un daha ii kamera çekimi ama 5610 da bide 30 fps qcif yazıo.

5610 mp3 dinlemek için tasarlanmış bi telefon ben çok müzik dinlerim diyorsun 5610

6500 slide ise daha çok tasarım ve fotoğraf makinesi yönünden ağır basıyor çünki cihazda

sony kameralarda falan kullanılan özel mercek var carl zeiss bu özellik n73 tede var...

ama bana sorarsan 6500 slide derim tasarım yönünden daha şık bi cihaz....

5610 x-Press Music özeLLikLe ses konusunda hepsinden süpeR.

gerçekten telefon konusunda bilgi sahibi olan arklar kamera çekimleri video çekimleri ve müzik özellikleri bakımından n73-n78 ile 5610 ve 6500 slide ı bi sıralama yaparsa çok ii olur.tabi birde performans bakımından çünkü 2 si n serisi dierleri diil.

nokia e51 i tek gecerim arkadas.. telefonda yok yok.. kısaca en belirgin özellikleri..
- wi-fi
- radyo
- bluetooth
- kızılötesi
- 2 mp kamera
- 16 milyon renk (n73 te 200.000 küsür civarında)
- 3gp
- hspda
- edge
ve daha simdi akıma gelmeyen bi suru özellik..bu yukarda saydıgım özelliklerin bi arada olan telefon bi n 95 var bide i-phone.. almadan önce cok arastırdım ve 4 aydır kullanıyorum cokta memnunum..bn ikinci el 450 ytle almıstım..tavsiye ederim..

n 73 me bende de var sorun sorun sorun hep sorun kameraya geç giriyor menüler yavaşlıyo zamanla hafıza dolmaya başladıkça expres müzik baktım ama menüsü hoşuma gitmedi

Geri