..::545 Milyon Dolarlık Cami !!! ::..

bu herifLer parayı ne zaman adam gibi kuLLanmasını öğrenecekLer..

Seviyorum bu arapları yaw
Hani atalarımız demiş ya :''Arap yağı bol bulunca bi taraflarına sürermiş'' diye
Bir tarafta Afrikada,Filistinde milyonlarca insan açlıktan kıvranırken
bunların yaptığı nedir sizce ,insanlık mıdır?

ya bu araplardaki para ne zaman bitecek Allah askına?

yeni yüzyılda yapılmış en güzel cami bence mimarisiyle islamı çok iyi temsil ediyor

Okul yapın desek o paraya 2 bilemedin 3 üniversite kurulur en az 10 tane meslek lisesi açılır bee..
Kimse yanaşmaz ama neyse...

İslam'da israf haramdır ama Arap ülkelerinin çoğu kısmı daha "Komşusu açken tok yatan bizden değildir." hadisini kavrıyamadıklarından dolayı onlara sözüm yok.

harbiden çok fazla olmuş.Olaya bide söyle bakmak lazım 100 yıl sonra bakarsınız araplar kalmaz ama bu yapı ayasofya gibi birşey olarak kalır tarihe iyi bir miras diye düşünüyorum.

aklıma hasan kaçkanın ekmek teknesinde hz süleymanı anlatırken söyledigi bir cümle geldi üf be biz burda nasıl namaz kılarız döne döne

Burda namaz kılanın namazını Allah Kabul edermi bilmem , ben kabul etmiyorum...

İslam gösteriş şatafat dini değildir bu caminin yıkılması ve bu camiyi yapanlar hakkında yolsuzluk hırsızlık namussuzluk soruşturmaları açılmalıdır.....

Burda namaz kılanın namazını Allah Kabul edermi bilmem , ben kabul etmiyorum...

İslam gösteriş şatafat dini değildir bu caminin yıkılması ve bu camiyi yapanlar hakkında yolsuzluk hırsızlık namussuzluk soruşturmaları açılmalıdır.....

Sanane adam parasıyla ne yaparsa yapar , şahsen benim görünce o camide namaz kılasım geldi , bu isteği yaratıyorsa çekici geliyorsa demekki bosa emek harcanmamıs...

Sanane adam parasıyla ne yaparsa yapar , şahsen benim görünce o camide namaz kılasım geldi , bu isteği yaratıyorsa çekici geliyorsa demekki bosa emek harcanmamıs...

Madem banane o zaman benim mesajımdan sanane?????

Bağnazlığın lüzumu varmı? islam adına bir sürü sapıklık yapılıyor bu sapıklığa kayıtsızmı kalalım?

islam gösteriş şatafat israf dini değildir bu gibi gösteriş abidesi mekanlar benim nazarımda sapkınlık mekanlarıdır ve islam ile bir alakası yoktur.......

Geri