5089 online forumu ne hale getirdim

ugurcan_kill

New member
Reaction score
0
KONU BÖYLE SABİTLENİR İŞTE

:UĞURCAN:

ugurcan3as.jpg

uurcannnn4gd.jpg

ugurcann4at.jpg

ben bişey anlamadım anlayan biri bişey desin :)
burda hacklenen bişeymi var

bişi sorucam da paint var orda onla ne yapıordun hem en kötü yönlendirme atardın nie atmadın site liinkleri nerede neyse eline sağlık

paintler resmini koymak için ben sadce öylesnie büyük forumun konularını sabitledim bu kolay iş diil :) ama neyse..eyw yorumlar için

Buyur Böle Hackledım dıyorsan .

Ben bısey anlamadım resımler hack yaptıgını ıdda edıyorsan eger al sana :) bende turkiyenın en ıyı paylasım sıtesını hackledım.. :)

:)
adsz0qh.jpg

ya warning sen ebni anlamadım ozmn buranın konularını sabitle sabitleyebiliyosan ben bunu anlatmaya çalışıyorum ok..

orda sticky yazan yeri göstermeye çalışıorum

biz zaten senin sabitlediğini sanmıoz bana göre yanlısta anlama painten istediğin yapılır istersen yani hackjhell kocaman bi index basam ama paintten konularısnı sabitlediğini idda ediosun linkm ver bizde bakalım

tamam siz nasıl istiyosanız öle sanın bnm yalan borcum yok kimseye

Lameeer Lameeer Sana kimse inannmaazz Laaamer Laaaamer Sanaa Kimse inanmaaaz :)

Dostum , ben formu kontrol ettim hersey yerinde duruyor ve gayette iyi , 5000 ki$ide online di son baktigimda...

PAINT ile resmin uzerinde oynama yapmi$sin , sebebi senin KULLANDIGIN FONT ile o forumdaki fontlar birbirini tutmuyor, farzedelim onu sen isteyerek yaptin ozaman FTP sifresi senin elinde olmu$ olurduki FTP elinde olsa o form zaten yerinde durmazdi...

Ben bu taktigi Lisede millete hava atarken cok kullandim DALNET #ZURNADA kendimi fournder yapip belkide ozamanki hatunlardan be$ on tanesinide goturmu$tum :)

hahahaa

denemeye deva, photoshop kullan ustelik MONTAJ YAPARKEN olu$an GREN leri ortadan kaldirir daha temiz i$ brakir : )

ugurcan_kill' Alıntı:
tamam siz nasıl istiyosanız öle sanın bnm yalan borcum yok kimseye

olum kafa bulmayamı calısıyon yahu yada konu acıup forum kırlılıgı mı yapmaya calısıyorsun lınk ver bakalım yoksa lamerlık yapıp bızı ugrastırma ayrıca black sanada katılıyorum .... :)

bole lamerler ugrasacak vaktımız yok bızım .

Geri