50000'den sonra davetiye ile üye almak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsuaty

New member
Reaction score
0
Hackhell'in üye sayısı 50000 e yaklaşıyor.Forumda seviyeyi sağlamak için 50000 üyeden sonra üye olanların davetiyle yeni üye kabul etmek bence yararlı olacaktır.Aksi takdirde Siteye gelip saçma sapan bi şeyler yazıp bi daha uğramayan üyeleri engellemiş oluruz.Bu yöntem bi cok forumda uygulanmakta.

Tabii forum hakkında en doğru kararı yine adminler verir.Ama bence böyle bir uygulama yapılırsa güzel olur!

Biz bir çok forum değiLiz

Daha önce Çok konuşuldu TartışıLdı Çok Saçma

bana görede saçma bişey bu biz forum diyince aklımıza ilk gelen siteyi yani hackhell'i öneriyoruz

bencede saçma zaten seviyesiz insnlar yöneticilerimiz sayesinde siteden anında uzaklaştırıolar. . .

sitenin çok güsel bi performans grafiği var ve bu grafiği kesmek hele hele böle bi uygulamayla bence çok saçma

.....-1903.....

cok mantıkLı 1 uyguLama oLur eğer devreye girerse
+1

Borghese' Alıntı:
Biz bir çok forum değiLiz

Daha önce Çok konuşuldu TartışıLdı Çok Saçma

Ben biz bi çok forum gibiyiz demedim ki?

Ne yani başka forumlarda iyi olan yönleride almayalım mı?Bence gayet mantıklı bi uygulama.

Hem benimki sadece bi öneri!

Bence hackhell i ayakta tutan en önemli unsurlardan biri SEVİYE.Bu seviyeyi korumak istiyosak yeni üyeleri kontrol altına almak lazım diye düşünüyorum

:D:D

ne gereq var bu sıte herkes faydalansın diye acıLdı..Daha nıce 50000 'leri tasıyacaq alta yapıya sahıbız

illuminati' Alıntı:
bencede saçma zaten seviyesiz insnlar yöneticilerimiz sayesinde siteden anında uzaklaştırıolar. . .

sitenin çok güsel bi performans grafiği var ve bu grafiği kesmek hele hele böle bi uygulamayla bence çok saçma

.....-1903.....
ama tabi bide bu war sitenin performans grafiginin düşmesi kötü olur.

Düzgünce oturulup düşünülmesi gereken bii öneri.....

şimdilik düşünmüyoruz.. ve olacağınıda ben düşünmüyorum burası herkse açık bir forum.. kimsenin tekelinde değil..

bence olumlu yönde düşünülebilir,

sitenin performansını yükselteleim derken,

kalitesinden ödün vermeyelim..

bana kalirsa gayet yerinde bir öneri +1905 ...

Davetiye ile üye değilde aslında şu 3 ay hiç giriş yapmamış insanlar bi temizlense bence iyi olur..!

Yada daha fazla süre ve belli bir mesajın altındaki üyeler..!

Bu belirlenebilir..! İyi bi temizlik olabilir..! Adam girmiş bi soru sormuş, cevabını almış gidiş o gidiş..!

Bugün baktım aralıkta sorulmuş bi soruya cevap vermiş birisi..! Adam o soruyu sorduktan sonrada bida hiç girmemiş..! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri