5000 kişiye iş müjdesi

ServerErr0r

uid=0(root)
Reaction score
0
Halkbankası Uzman yardımcısı, servis görevlisi ve banko görevlisi olmak üzere binlerce personel alımı için sınav açtı. Başvurularda KPSS, şartı aranmıyor.Ülkemizde ekonomik kriz nedeni ile işsizliğin arttığı bu dönemde, Halkbankasının KPSS sınavı olmadan başlattığı bu işçi alımı sınavı 5000 kişiye umut kapısı olacak.

Halkbankası'nın sınavına girebilmek için 18 yaşını tamamlamış olmak ve hapis cezası almış fakat 6 ayı geçmemiş hükümlü olmak yeterli olacaktır. Buda 5000 kişinin alınacağı bu sınava yoğun ilginin olacağını gösteriyor.

Bilgi için: http://www.halkbank.com.tr/images/archive2008/articles/halkbanktan_haberler/2009_eleman_alimi1.pdf

herkeze hayırlısı olsun dıyelım o zaman...

ya arkadaşlar 83 doğumlu derken 26 yaşından büyüklermi yoksa küçükler mi başvurabiliyo bu konuda bir bilginiz var mı?

Banko görevlileri için 1983 ten sonra doğanlar alınacaktır anlamına geliyor

banko görevliliğine olabilir ama kayıtlar falan ne zaman yapılıyor anlamadım

50 Tl nerden cıktı :S

50 Tl nerden cıktı :S

beleş olmaz bu işler :) de sanırım ben girmem banko görevliliği için genel kültür ve genel yetenek soruyor + bilmiyorum bir sürü insan başvurcak falan ben 90 lıyım + daha fakülteyi bitirmedim :S

ünv falan okumayanlar için güzel bir fırsat şanslarını denemeleri gerek bence

bence başvurmanızı tavsiye etmem kpss le alınmadığınız için devlet memuru sttüsünde değilsiniz herkes devlet memuru olucam diye giriyo ama yanılıyo

Paylaşım için teşekkürler.

İşsiz kardeşlerim için iyi bir fırsat.

Bankanın amacı memur alımından çok buradan bir gelir elde etmek düşünsenize başvurular 200 bin kişiyi geçmiş 50 ytlden hesaplayın. 1250 kişi alınacakmış

Geri