50 yıl sonra

Bugün dondurulup 50 yıl sonra uyandırılmak istermisiniz?

• evet isterim

Kullanılan: 10 40.0%
  • hayır istemem

Kullanılan: 15 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
ben istemem :)
sebep: 50 yil sonra cok fazla sey degismis olcak ve ben kendimi toparliyamicam ölmeyi duusnucem falan filan iste onun iicn istemem..:p

ne donması lem ne yaptın sen düşünsene bi oğlun var sen kendini dondurdun 50 yıl sonra uyandın sonra bi kız gördün aşık oldun eheueheu :D sonra pişman oldun sevdiğine neden mi??? aşık olduğun kız oğlunun kızı da ondan heheh nasıl yazdım ama 2 dk da olmaz öle şey dostum yaa herkes kadariyle yaşamalı bence

almıyım , alanlara da mani olmıyım :) zamanımı doldurur paşa paşa giderim...

Yok Ya Ne İşim Olur 50 Yıl Sonra Torunlarım Yaşındaki Kızlar Falan Yok Yok Sonra Adımız Sübyancıya Çıkar Allah Korusun :)

aklumdan bile gecirmem...

Bugün çokmu iyide 50 yıl sonra mutlu olacağım..:(

hocam sen cezalandırıcıyı fazla izledin heralde...adamın karısı cocuğu hiçbişesi kalmıodu napalım la 50 yıl sonrasını

bende istemem.sebebi=bugünle 50 yıl sonra bişi değişmez bu türkiye .hep savaş hep savaş.ayrıca 50 yıl sonra ölen kişi sayısı artar:(

isteRdim 50 yil sonRasini Cok meRak ediom OmRum yetmes goRmeyeBiLiRim.
ama ben donaRak deiLde uyuyaRak uyandirilmak isterdim.

aslında hiç fena bir fikir değil 50 yıl sonra beni aldatan manitaları yaşlı bir şekilde görüp onlarla kafa yapmak güzel olur:)

Neden istemeyeyim ki teknoloji daha gelişmiş olucak.Pc mi değiştirip son teknoloji pc alırdım :)

Geri