50 Mesaj! Aşaği!!!(Lütfen oKuyun)

deneme amaçlı 5 msj sınırı konulabilir başta zaten şuan için ben hiç bir Türk forumunda karşılaşmadım genelde yabancı forumlar kullanıyolar bende orda hello hi great thanks man gibi mesajlarla dolduruyorum : D

bunu sadece onlar yapmıyor suanda bıle yapıyolar yesekuur wermeyip güzel paylasim saol yaıyorlar!!! :eek:

ben katılmıyorum bir zamanlar herkesin mesajı 50 nin altındaydı....

bende katılıyorum sana :) gerekli böyle bişi
ama şöle 1 sorun olcak
ya yeni gelenler nasıl konu aççcak :)

Yok kardeş ben katılmıyorum ne demek ya forum kirleniyor.Yani onlar daha neyin ne olduğunun bilincinde değiller.Zamanla öğreneceklerdir.Paylaşım yapmaları da bence güzel birşey nedir forum kirleniyor.Kirleniyorsa moderatorlerin işi nee...Yani zamanla herşey oturur..Bilmiyorum bu benim görüşüm.

50 mesaj çok yüksek... hiç kimse sadece konu açmak için 50 mesaj yazmaz.. yazsa bile "saol","teşekkür" vs. gib mesajlar yazıp daha çok kirlilik yaratırlar

en iyisi bence 20 mesaja indirgenmesi

valla hem haklısın hem haksızsın ama bence böle bişey yanlış olur kullanıcıyı siteden soğutur. . .ben -1903 diorum =(

hellboy726' Alıntı:
bende katılıyorum sana :) gerekli böyle bişi
ama şöle 1 sorun olcak
ya yeni gelenler nasıl konu aççcak :)

mümkünse onlara saoru sorucak bir bolum acılr !!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

AmA bunu ypınca hm forum kırlenmıcek hmnde aynı seylerı [calısmayan] 100 kere gozunun onune gelmıcek arkadaşlım aynı seyleri yanınladi die 3 ggün ban yedi Mod larda bir yere kdr sabtede blr BNCE​
:eek:

katılıyorum tamamen katılıyorum kesın dusunulmelı .... bu

Geri