50 Mesaj! Aşaği!!!(Lütfen oKuyun)

CRASH

OyunBozan
Reaction score
0
:eek:

Arkadaşlar bnce yenı uyeler 50 mesajdan sonra topic acsin yoksa forum asiri kirleniyor daha simdi rastladim biri msnfunmaker i werdi msj saysi:9 du forumu bi takip etsinle rbaksınlar nler war ona gore wersinler !!!!Girolar bir forum sitesine Copy/Paste deip geçiolara ama o werilmişmi daha once bakmıyorlar!!!!!!Hem forum kirlenmez hmn de çok aynı seyleri werirlerse ban yemezler :eek:

[BU herkes için geçerli deil ama baya büyük bir kisim için geçerli]

Saygılarla

Edit: Daha deminde birisinin bu ne biçim forum die bi baslıını okudum Mesajlar: 24 tı we direk siteyi kotuluyordu we iftira atiyordu ama gailba o kasitlıydı yada adam bilmedii için pc me bulsati deior!!!! :eek:

paylaşımda biraz haklısın ama belki bi şey danışacak ve forumda bulamamıştır bide bu yönden bakmak lazım

rakkaus' Alıntı:
paylaşımda biraz haklısın ama belki bi şey danışacak ve forumda bulamamıştır bide bu yönden bakmak lazım

Sende haklısın ama onlar için ayri bir konu açılabilr sorular die :eek:

sayın CRASH
yarı yarıya haklı sayılırsın
ama bu kısıtlama genelde uygulanırsa sorun çıkartır
bazı bölgeler için olabilir
yani yeni üye bölümünde böyle bir kısıtlama yapılırsa yeni üye kendini tanıtmak için barajı aşması gerekiyor ki o zamanda yeni üye olmaktan çıkmış oluyor
ama kirliliğin arttığını düşündüğün yerler için anlamlı bir çalışma diye düşünüyorum
ya da olması mümkün mü teknik detayını bilmiyorum şöyle bir fikir geliyor aklıma
barajın altındaki üye topic açmak istediğinde karşısına topic açma ile ilgili kurallar çıksın burada konu açmadan arama yapılması gerektiği ve neden önem taşıdığı vurgulansın kişi bu uyarıyı okuduğunu onayladıktan sonra topic açabilsin
bu bana daha mantıklı geliyor
böylece hem forum kirlenmemiş olur hemde üyeler bu durumu benimser ve daha duyarlı olur yanı sırada yanlış bir izlenim uyandırmaz
saygılar

by_ajan' Alıntı:
sayın CRASH
yarı yarıya haklı sayılırsın
ama bu kısıtlama genelde uygulanırsa sorun çıkartır
bazı bölgeler için olabilir
yani yeni üye bölümünde böyle bir kısıtlama yapılırsa yeni üye kendini tanıtmak için barajı aşması gerekiyor ki o zamanda yeni üye olmaktan çıkmış oluyor
ama kirliliğin arttığını düşündüğün yerler için anlamlı bir çalışma diye düşünüyorum
ya da olması mümkün mü teknik detayını bilmiyorum şöyle bir fikir geliyor aklıma
barajın altındaki üye topic açmak istediğinde karşısına topic açma ile ilgili kurallar çıksın burada konu açmadan arama yapılması gerektiği ve neden önem taşıdığı vurgulansın kişi bu uyarıyı okuduğunu onayladıktan sonra topic açabilsin
bu bana daha mantıklı geliyor
böylece hem forum kirlenmemiş olur hemde üyeler bu durumu benimser ve daha duyarlı olur yanı sırada yanlış bir izlenim uyandırmaz
saygılar

snin dedinde douru ama msela biri siteye reklam fln wercek iftira attak yada olan biseyi koycak o kurala takmazlar bile eimn ol!!!

[kaç tane siteye üye olmusmdur hiç birinin uyelık sartlarını okumadim:D[ama hh nin sonradan okudum :D ]​

by_ajan ne güsel olmuş öyle dilekçe gibi :)

ben crash e hak weriorum :

CRASH' Alıntı:
snin dedinde douru ama msela biri siteye reklam fln wercek iftira attak yada olan biseyi koycak o kurala takmazlar bile eimn ol!!!

[kaç tane siteye üye olmusmdur hiç birinin uyelık sartlarını okumadim:D[ama hh nin sonradan okudum :D ]​

sayın CRASH
konu siteyi reklam ve iftiradan korumak mı yoksa fazla mesaj kirliliğini engellemek mi
mesaj kirliliğini engellemekse aklıma gelen en mantıklı çözümü sunduğumu düşünüyorum
yok eğer siteyi reklam ve iftiradan korumaksa
bununda en kesin çözümü siteyi kapatmak olur sanırım
kişi buraya reklam vermek, iftira atmak için girmişse 50 değil 100 mesaj barajını aşıp yine amacına ulaşır
kaldı ki iftira atandan çok, sorgulamadan onun iftirasına kananı kınarım
birde büyük başın büyük derdi olurmuş bu tip şeylerede göğüs germemiz gerekir
sanırım anlaşılmışımdır
saygılar

sayın G_hot
sadece olayı ciddiye almamdan kaynaklıyor desem :) :)

ajan çok resmi olmuş :) katılıyorum crash kardeşim ne dese doğrudur herşey HH için!

bende ciddiye alıorum bencede 50 msj dan aşşagı olanlar topic acmamlı..

arz ederim :p

by_ajan' Alıntı:
sayın CRASH
konu siteyi reklam ve iftiradan korumak mı yoksa fazla mesaj kirliliğini engellemek mi
mesaj kirliliğini engellemekse aklıma gelen en mantıklı çözümü sunduğumu düşünüyorum
yok eğer siteyi reklam ve iftiradan korumaksa
bununda en kesin çözümü siteyi kapatmak olur sanırım
kişi buraya reklam vermek, iftira atmak için girmişse 50 değil 100 mesaj barajını aşıp yine amacına ulaşır
kaldı ki iftira atandan çok, sorgulamadan onun iftirasına kananı kınarım
birde büyük başın büyük derdi olurmuş bu tip şeylerede göğüs germemiz gerekir
sanırım anlaşılmışımdır
saygılar

sayın G_hot
sadece olayı ciddiye almamdan kaynaklıyor desem :) :)

Bnm burdaki amacim hepsini Engelemek!!!!!!! :eek: Ztn bunu yapınca dierleride daha cok azalcak !

Ama bide soyle dusun bn hackhelli ilk ogrendiimde bi arktan ogrendim fazla girmedim bakmadim sonra bigün tekrardan girdim we ortama daihil olunca birdaha çıkamadim we simdi asla hh ye ihanet etemem!!!!​

böyle bir uygulama olursa
desene yeni üyeler 50 adet
"sağol dost paylaşım için teşekkürler"
mesajı atmak zorunda kalacak :eek: :eek:
yanlış anlama sana karşı olduğum falan yok
başka bir sitede şöyle bir uygulama vardı
konuyu görebilmek için mesaj yollamak şart koşulmuştu
bende ilgimi çeken konuyu görebilmek için yukarıda yazdığım repliği gönderiyordum ve bu bana çok saçma geliyordu sonunda siteyi terk ettim
bence iyi düşünülüp uygulanması gereken bir konu

(sayın ve saygılar kelimeleri olmadan nasıl gözüküyor????) :) :) :D :D

sömürülmeye karşı başka bir forumda yapılan bir şey duydum belli bi süre içind konu açmazsa banlıyorlarmış

by_ajan' Alıntı:
böyle bir uygulama olursa
desene yeni üyeler 50 adet
"sağol dost paylaşım için teşekkürler"
mesajı atmak zorunda kalacak :eek: :eek:
yanlış anlama sana karşı olduğum falan yok
başka bir sitede şöyle bir uygulama vardı
konuyu görebilmek için mesaj yollamak şart koşulmuştu
bende ilgimi çeken konuyu görebilmek için yukarıda yazdığım repliği gönderiyordum ve bu bana çok saçma geliyordu sonunda siteyi terk ettim
bence iyi düşünülüp uygulanması gereken bir konu

(sayın ve saygılar kelimeleri olmadan nasıl gözüküyor????) :) :) :D :D

Oyle siteleri biliyorum onlarin forumu cok temiz kirletmek için ole yapıolar :D
iLla "sağol dost paylaşım için teşekkürler" demesi zorunlu deıl forum oyunlarına gıder anket bolumu guncel olaylar flndir flndir sonra ztn biz onu o bızı tanişims olacak!!!!

[Forum oyunlarinda güzel tanişiılıo:D]

dostum o zaman konu otamatıkman üye alımını durduralım davetiyeli sisteme geçelim muhabbetine geliyo bence burda durmak isteyen ve memnun olan yapmaz zaten öle konu açanlarada baktığın zaman 2 saat 3 saat onlıne olmuş ve bırdahada siteye girmiyo.ben mesaj kısıtlamasına karşıyım bende hackhel ilk açıldığı zaman üye oldum ama her konuya mesaj yazmıyorum paylaşımlarımada daha yeni başladım eğer öle bi şey yapılmış olsaydı hackhellde benim için o anlık girdiğim bir site olurdu... Bend-ce bu konuda iyi karar verilmeli saygılar...

Haklisin CRASH :D adamlar gelir gelmez c/p yapiyo daha gecen gun gireli 3 dakka olmus tam tamina adam ve hemen cp yapip konuyu Vermis c/p yi bide tesekkur bekliyo yani nediyim ben simdi insan bi girer forumu tanir ne var ne yok bakar sonra alinti yapcaksa yine yapar
(Bazilari paylasim icin degil baska seyler icin buraya giriyolar.)

CRASH

Arkadaşlar bence yenı uyeler 50 mesajdan sonra topic acsin

haklısın,
ancak 20 mesajdan sonra topic acsin derim.

DarK_BlaDe' Alıntı:
Arkadasım guzel diyorsun oke ama bu sefrede yeni gelen uyeler

-"guzel paylasım eline sağlık"

-"super olmus"

-"saol"

gibi bos bos msjlar atıcaklar ....... Yani bunun onune gecilmesi zor dostum.

Katılıyorum bence şuda var kaş yapalım derken göz çıkarmayalım? :eek:

Geri