5 YaşınDaki ÇocukLa İlişkiYe Girdi

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
210920080250230660807_2.jpg

Asrın sapığı!
33 yaşındaki bir kadın, 5 yaşındaki bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girmekten ömür boyu hapse çarptırıldı

Hiçbir şekilde şartlı tahliye hakkı da tanınmayan sapık kadının tecavüzü videoya da çektiği ortaya çıktı...

Orlando'da meydana gelen ve tüm ABD'yi şok uğratan tecavüz olayı 12 yıl önce yani kadın 21 yaşındayken gerçekleşti.

Şu anda 33 yaşında olan Kelly Lumadue, tecavüzü videoya kaydetti. 2003'te evindeki diğer kasetlerle birlikte bu tecavüz kasetini de çöpe attı.

Çöperi toplayan bir adam, kasetleri seçerek evine götürdü. Sinema filmleri bekleyen adam, karşısında iğrenç sahneleri bulunca polise haber verdi.

Polis, tutukladığı kadını önceki gün mahkemeye çıkardı. Jüri, kadın ömür boyu hapis cezası verdi.

Kaynak

Kadın Azılı Sapık çıktı .
Ömür Boyu Hapise Artık kendini bol bol tatmin Eder

5 yaşındaki bebeden ne zevk aldıysa salak karı

O Kadar Sene Sonra.. Bu Olayın Çıkması İlginç..

Çocuk şaşırmıştır şimdi,ne oLdum ben diyerekten ;)

Yuhh bee daha neLer öKüs karı yaws yapıLır mı küçücük çocuqa..

yha o iiş nsl oldu onu anlamadım ben

" :saskin 33 yaşındaki bir kadın, 5 yaşındaki bir erkek çocukla cinsel ilişkiye :saskin "

Burada önemli nokta ! çöpte filmleri bulan adam mesela ! gerçekten duyarlı olması bunları ortaya çıkardı..Gidip görüntüleri internete de verebilirdi..Ya da kadına şantaj da yapabilirdi..o yüzden helal olsun adama diyorum...

şimdi adamın böyle bişey yapmadığına dair bişey söylenmemiş , bunca yıl sonra ortaya çıkmasının nedeni kadının şantaja verecek parasının kalmamasından da olabilir bence.

Geri